•  

  Διαθέτουμε μπαταρίες, όλων των τύπων και εφαρμογών καθώς και για οποιαδήποτε ανάγκη σας που αφορά την αποθήκευση ενέργειας, των κορυφαίων εταιρειών: Royal by Delkor (made in Korea), Modile by Sebang Global Battery Co Ltd (made in Korea), και άλλων κατασκευαστών

  παραδοση στον χωρο σας            delivery icon

  Με ένα τηλεφώνημα στο 210 9931368 ή στο 6938699682, ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα έλθει άμεσα στον χώρο σας, θα αντικαταστήσει την μπαταρία σας, θα ελέγξει δωρεάν την αξιοπιστία του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου σας (δυναμό, πιθανή διαρροή ρεύματος) ή τον ανορθωτή της μοτοσυκλέτας σας και θα πάρει την παλιά σας μπαταρία για ανακύκλωση. Εσείς θα πληρώσετε μόνο την αξία της μπαταρίας, χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση !!! 

   

  ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ:

  Το κατάστημα μας, βρίσκεται στην διεύθυνση 25ης Μαρτίου 47 στην Αργυρούπολη, όπου μπορείτε να μας επισκεφθείτε χωρίς ραντεβού για δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας σας, σε τιμή έκπληξη, με την απόσυρση της παλιάς.

  Δωρεάν!!! Με την αλλαγή της μπαταρίας, σας προσφέρουμε δωρεάν το ξεθάμπωμα (γυάλισμα) αξίας 20,00 , των ταλαιπωρημένων προβολέων του αυτοκινήτου σας. (Είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού).

  Ξεθαμπωμα 004
   

  ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ:

  Αγ.Δημήτριος, Άλιμος, Αργυρούπολη, Βούλα, Βύρωνας, Γλυφάδα, Δάφνη, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Καβούρι, Καισαριανή, Καλαμάκι.                                                 

  Wholesale    apply for wholesale   wholesale Modile battery


Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων