Διαθέτουμε τις κορυφαίες μπαταρίες ROYAL, προδιαγρφών ΟΕ, φημισμένες για την αντοχή και την αξιοπιστία τους, που θεωρούνται από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και σκαφών και απο όσους τις έχουν χρησιμοποιήσει στα οχήματα ή τα σκάφη τους, οι καλύτερες μπαταρίες της παγκόσμιας αγοράς.

 

ROYAL advert 012 small

 

ROYAL batteries awards small

 

Επίσης, διαθέτουμε τις μπαταρίες Modile του εργοστασίου Sebang Global made in Korea, για κάθε τύπο αυτοκινήτου, επαγγελματικού οχήματος και σκάφους, τις κορυφαίες μπαταρίες POWEROAD ιόντων λιθίου και Outdo DS-iGEL, για μοτοσυκλέτες, scooters και jet-ski καθώς και όλους τους τύπους μπαταριών για κάθε χρήση που αφορά την εκκίνηση μηχανημάτων και την αποθήκευση ενέργειας.

 

Επισκεφθείτε χωρίς ραντεβού, ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα για δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας σας.

Μπορείτε να καλέσετε το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σας και ένας τεχνικός μας θα έλθει άμεσα στον χώρο σας, να αντικαταστήσει την μπαταρία σας, να ελέγξει το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου σας ή της μοτοσυκλέτας σας και να παραλάβει την παλιά μπαταρία σας για ανακύκλωση. Εσείς θα πληρώσετε μόνο την αξία της νέας μπαταρίας, χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση. 

 

Wholesale   apply for wholesale   

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο amperorio, έχουν αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τις μπαταρίες και την ηλεκτροκίνηση καθώς και διάφορα τεχνικά θέματα.  

   

Διαβάστηκε 16829 φορές