Στα συνεργαζόμενα καταστήματα, θα βρείτε τις μπαταρίες ROYAL, τις καλύτερες μπαταρίες MF παγκοσμίως, προδιαγραφών ΟΕ, φημισμένες για την απαράμιλλη ποιότητα και την θρυλική αντοχή τους, πρώτες σε επιδόσεις σε όλες τις συγκριτικές δοκιμές.

Το σήμα ROYAL, αντιπροσωπεύει την ενισχυμένη σειρά μπαταριών του κορυφαίου εργοστασίου και τις καλύτερες μπαταρίες που κατασκευάζονται στη Ν. Κορέα.

Οι μπαταρίες ROYAL, βραβεύονται συνεχώς από το 2006 έως και σήμερα, με το βραβείο Korean Standard Quality Index KS-QEI Award, ως προϊόντα αναφοράς (Reference Products) και ύψιστης ποιότητας (Highest Quality). Η απόλυτη επιλογή για κάθε όχημα και σκάφος αναψυχής.

 

000. ROYAL 001b

 

Οι μπαταρίες ROYAL, παρέχουν εμπειρία σιγουριάς Α+ κλάσης στο δρόμο και στη θάλασσα, με εξαιρετικό λόγο σχέσης τιμής/απόδοσης και εξαιρετικά χαρακτηριστικά στις μετρήσεις ρεύματος εκκίνησης και κυκλικής συμπεριφοράς, κατά πολύ ανώτερα του ανταγωνισμού.

 

000. ROYAL 007b

 

Οι μπαταρίες ROYAL, διαθέτουν μοναδική σειρά υπερενισχυμένων τύπων, που καλύπτει τις πιο ακραίες ενεργειακές απαιτήσεις χωρίς συμβιβασμούς και όλες τις εφαρμογές σε αυτοκίνητα, σκάφη, επαγγελματικά οχήματα, αγροτικά και χωματουργικά μηχανήματα και αποθήκευση ενέργειας σε μικρομεσαία συστήματα ανανεώσιμων πηγών.

Ψάχνετε για την απόλυτη μπαταρία που αντέχει πραγματικά στο χρόνο και στις καταπονήσεις;

Απαιτήστε ROYAL.

 

Επισκεφθείτε χωρίς ραντεβού, ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα για δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας σας.

Μπορείτε να καλέσετε το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σας και ένας τεχνικός μας θα σας επισκεφθεί άμεσα στον χώρο σας, να αντικαταστήσει την μπαταρία σας, να ελέγξει το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου σας ή της μοτοσυκλέτας σας και να παραλάβει την παλιά μπαταρία σας για ανακύκλωση.

Εσείς θα πληρώσετε μόνο την αξία της νέας μπαταρίας, χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση.

 

DYNAC CLASSIC 6 Volts small

 

000. OUTDO ad 001

 

000. OUTDO ad 002

 

 

Wholesale   apply for wholesale   

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο amperorio, δεν είναι διαφημιστικά και έχουν αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τις μπαταρίες, τα διάφορα τεχνικά θέματα και την ηλεκτροκίνηση.

   

Διαβάστηκε 171617 φορές