Στα συνεργαζόμενα καταστήματα, θα βρείτε τις μπαταρίες ROYAL, τις καλύτερες παγκοσμίως, φημισμένες για την απαράμιλλη ποιότητα και αντοχή τους.

Οι μπαταρίες ROYAL, αποτελούν την κορυφαία σειρά του εργοστασίου Delkor και βραβεύονται συνεχώς από το 2006, με το Korean Standard Quality Index KS-QEI Award, ως προιόντα αναφοράς (Reference Products) και ύψιστης ποιότητας (Highest Quality), προδιαγραφών ΟΕ, με εξαιρετικό λόγο σχέσης τιμής/απόδοσης και εξαιρετικά χαρακτηριστικά στις μετρήσεις ρεύματος εκκίνησης και κυκλικής συμπεριφοράς, κατά πολύ ανώτερων του ανταγωνισμού.

 

000. ROYAL 001b

 

Οι μπαταρίες ROYAL, διαθέτουν μοναδική σειρά υπερενισχυμένων τύπων, που καλύπτει όλες τις εφαρμογές, σε αυτοκίνητα, σκάφη, επαγγελματικά οχήματα, αγροτικά και χωματουργικά μηχανήματα και αποθήκευση ενέργειας σε μικρομεσαία συστήματα ανανεώσιμων πηγών.

 

DYNAC CLASSIC 6 Volts small

 

Επισκεφθείτε χωρίς ραντεβού, ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα για δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας σας.

Μπορείτε να καλέσετε το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σας και ένας τεχνικός μας θα έλθει άμεσα στον χώρο σας, να αντικαταστήσει την μπαταρία σας, να ελέγξει το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου σας ή της μοτοσυκλέτας σας και να παραλάβει την παλιά μπαταρία σας για ανακύκλωση. Εσείς θα πληρώσετε μόνο την αξία της νέας μπαταρίας, χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση.

 

000. OUTDO ad 001

 

000. OUTDO ad 002

 

 

000. ROYAL 007b

 


 

Wholesale   apply for wholesale   

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο amperorio, δεν είναι διαφημιστικά και έχουν αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τις μπαταρίες, διάφορα τεχνικά θέματα και την ηλεκτροκίνηση.

   

Διαβάστηκε 39927 φορές