Στα επιλεγμένα καταστήματα, θα βρείτε τις μπαταρίες ROYAL, τις καλύτερες μπαταρίες MF παγκοσμίως, προδιαγραφών ΟΕ, φημισμένες για την απαράμιλλη ποιότητα και την θρυλική αντοχή τους, πρώτες σε επιδόσεις σε όλες τις συγκριτικές δοκιμές.

Το σήμα ROYAL, αντιπροσωπεύει την ενισχυμένη σειρά μπαταριών του κορυφαίου εργοστασίου του group Clarios και τις καλύτερες μπαταρίες που κατασκευάζονται στη Ν. Κορέα.

 

000. ROYAL 001b

 

Οι μπαταρίες ROYAL, βραβεύονται συνεχώς από το 2006 έως και σήμερα, με το βραβείο Korean Standard Quality Index KS-QEI Award, ως προϊόντα αναφοράς (Reference Products) και ύψιστης ποιότητας (Highest Quality).

Η μπαταρία ROYAL είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε όχημα και σκάφος αναψυχής.

 

000. ROYAL 007b

 

Οι μπαταρίες ROYAL, παρέχουν εμπειρία σιγουριάς κλάσης Α+ στο δρόμο και στη θάλασσα, με εξαιρετικό λόγο σχέσης τιμής/απόδοσης και εξαιρετικά χαρακτηριστικά στις μετρήσεις ρεύματος εκκίνησης και κυκλικής συμπεριφοράς, κατά πολύ ανώτερα του ανταγωνισμού.

Οι μπαταρίες ROYAL, διαθέτουν μοναδική σειρά υπερενισχυμένων τύπων, που καλύπτει τις πιο ακραίες ενεργειακές απαιτήσεις χωρίς συμβιβασμούς και όλες τις εφαρμογές σε αυτοκίνητα, σκάφη, επαγγελματικά οχήματα, αγροτικά και χωματουργικά μηχανήματα και αποθήκευση ενέργειας σε μικρομεσαία συστήματα ανανεώσιμων πηγών.

Ψάχνετε για την απόλυτη μπαταρία που αντέχει πραγματικά στο χρόνο και στις καταπονήσεις;

Απαιτήστε ROYAL.

 

DYNAC CLASSIC 6 Volts small

 

Επισκεφθείτε χωρίς ραντεβού, ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα για δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας σας.

Μπορείτε να καλέσετε το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σας και ένας τεχνικός θα σας επισκεφθεί άμεσα στον χώρο σας, να αντικαταστήσει την μπαταρία σας, να ελέγξει το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου σας ή της μοτοσυκλέτας σας και να παραλάβει την παλιά μπαταρία σας για ανακύκλωση.

Εσείς θα πληρώσετε μόνο την αξία της νέας μπαταρίας, χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση.

 

Μπαταρίες μοτοσυκλετών OUTDO Gel, από το κορυφαίο εργοστάσιο HUAWEI.

000 OUTDO GEL advert small 1

 

Μπαταρίες μοτοσυκλετών OUTDO Lithium ion, από το κορυφαίο εργοστάσιο HUAWEI. 

000. OUTDO Lithium

 

Μπαταρίες OUTDO Energy Storage Lithium Battery, για εφεδρικά συστήματα παροχής ενέργειας.

000. OUTDO Lithium Energy Storage 

 

Wholesale   apply for wholesale   

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο amperorio, έχουν αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τις μπαταρίες, τα διάφορα τεχνικά θέματα και την ηλεκτροκίνηση.

   

Διαβάστηκε 241123 φορές