Εκτύπωση αυτής της σελίδας

 

Διαθέτουμε τις κορυφαίες μπαταρίες ROYAL, προδιαγρφών ΟΕ, φημισμένες για την αντοχή και την αξιοπιστία τους, που θεωρούνται από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και σκαφών και απο όσους τις έχουν χρησιμοποιήσει στα οχήματα ή τα σκάφη τους, οι καλύτερες μπαταρίες της παγκόσμιας αγοράς.

000 ROYAL advert 013 small

Οι μπαταρίες ROYAL, βραβεύονται τα τελευταία 13 χρόνια με το Korean Standard Quality Index KS-QEI Award, ως οι καλύτερες με διαφορά MF μπαταρίες με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, που κατασκευάζονται στην Κορέα και παγκοσμίως.

 

Στα συνεργαζόμενα καταστήματα θα βρείτε επίσης:

Μπαταρίες Modile SMF made in Korea, του κορυφαίου εργοστασίου Sebang Global, για κάθε τύπο αυτοκινήτου, επαγγελματικού οχήματος και σκάφους,

000. Modile SMF advert

 

Τις καλύτερες μπαταρίες ιόντων λιθίου POWEROAD, για μοτοσυκλέτα, scooter, jet-ski και αυτοκίνητο.

000. Poweroad advert

 

Μπαταρίες Outdo DS-iGEL, για μοτοσυκλέτες, scooters και jet-ski καθώς και όλους τους τύπους μπαταριών για κάθε χρήση που αφορά την εκκίνηση μηχανημάτων και την αποθήκευση ενέργειας.

000 OUTDO DS iGEL advert 1 

 

Επισκεφθείτε χωρίς ραντεβού, ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα για δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας σας.

Μπορείτε να καλέσετε το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σας και ένας τεχνικός μας θα έλθει άμεσα στον χώρο σας, να αντικαταστήσει την μπαταρία σας, να ελέγξει το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου σας ή της μοτοσυκλέτας σας και να παραλάβει την παλιά μπαταρία σας για ανακύκλωση. Εσείς θα πληρώσετε μόνο την αξία της νέας μπαταρίας, χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση.

 

 

Wholesale   apply for wholesale   

Οι επαγγελματίες, μπορείτε να στείλετε παραγγελία άνω των 10, 25, 50 ή 100 τεμαχίων, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα λάβετε, τιμές χονδρικής, αντίστοιχες της ποσότητας που επιθυμείτε.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο amperorio, δεν είναι διαφημιστικά και έχουν αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τις μπαταρίες, διάφορα τεχνικά θέματα και την ηλεκτροκίνηση.

   

Διαβάστηκε 21696 φορές