Κυριακή, 28 June 2020 06:38

Blink Mode 4, 50kW, σταθμός υπερταχείας φόρτισης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Blink Mode 4 amperorio 001

 

Η Blink Charging Co., είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες των ΗΠΑ στον τομέα της διάθεσης προϊόντων κι υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Ο ελληνικός όμιλος EUNICE ENERGY GROUP (EEG), μέλος της κοινοπραξίας Blink Charging Europe, διαθέτει στην ελληνική αγορά τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων Blink. Η εταιρεία Blink Charging Hellas, διαθέτει στην αγορά τον φορτιστή εναλασσόμενου ρεύματος, Blink Mode 4, 50kW, 380-400V, ο οποίος παρέχει υπερταχεία φόρτιση σε όλους τους τύπους ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μπορεί να τροφοδοτηθεί από δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος που παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, μέσω της εταιρείας WE ENERGY.

Στα πλεονεκτήματα του Blink Mode 4, περιλαμβάνονται η κομψή, ενιαία και μοντέρνα σχεδίαση, το μειωμένο κόστος εγκατάστασης, η αυξημένη αξιοπιστία, το ανθεκτικό περίβλημα με προστασία έναντι της UV ακτινοβολίας, η υδρόφυξη, το χαμηλό κόστος συντήρησης, η επικοινωνία OCCP και η ενσωμάτωση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Blink. Ειδικότερα, το πατενταρισμένο σύστημα υδρόψυξης που διαθέτει, εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής με μειωμένες ανάγκες συντήρησης.

Πρόκειται για έναν ταχυφορτιστή, ο οποίος είναι ιδανικός για τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους, όπου οι οδηγοί θέλουν οι στάσεις τους να είναι μικρής διάρκειας. Η ανάγκη αυτή, εξυπηρετείται απόλυτα από τους σταθμούς ταχείας φόρτισης Mode 4 DC Fast Charging (DCFC). Οι φορτιστές υπερταχείας φόρτισης DC διαθέτουν μία έξοδο ισχύος 50kW, ενώ με μία δεύτερη έξοδο μπορούν να παρέχουν ταυτόχρονα και ταχεία φόρτιση AC.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σύνδεσμοι Φόρτισης: CHAdeMΟ & CCS (τύπου 1 ή 2)

Ισχύς: 50 kW

Τάση Εισόδου: 380-480 V AC 3φ

Συχνότητα: 50Hz

Απόδοση: >92%

Συντελεστής Ισχύος: 0.99

Προστασία IP: IP65

Θερμοκρασίες Λειτουργίας: -35οC έως 50οC

Συνδεσιμότητα: 3G, Ethernet

RFID: MIFARE ISO/IEC 14443A/B, ISO/IEC15693ISO/IEC 18000-3, FeliCa, NFC, EMV 2.0

Πρωτόκολλο Επικοινωνίας: Blink Network, OCCP 1.5 & 1.6j

Ηλεκτρολογική Προστασία: Διαρροής ρεύματος, βραχυκυκλώματος, υπέρτασης

Βάρος: 165 kg

Διαστάσεις (mm): Ύψος 2000 x Μήκος 750 x Πλάτος 330

Πρότυπα: IEC-61851-1, IEC-61851-21-2, IEC-61000

Πιστοποίηση: CE, UL, CHAdeMO, RCM, FCC, IC, CharlNV

Κάθε επιχείρηση στην Ελλάδα, μπορεί να εγκαταστήσει ένα σταθμό φόρτισης Blink και να γίνει ιδανικός προορισμός για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων. Επιπλέον, επιλέγοντας “πράσινη φόρτιση” ενισχύετε την εταιρική σας ταυτότητα ως “πράσινη” επιχείρηση κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών σας.

Το Δίκτυο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, αξιοποιεί την ενέργεια που η EEG παράγει από Ανανεώσιμες Πηγές και διοχετευεται σε αυτό μέσω της θυγατρικής της WE ENERGY, με τα απαραίτητα πιστοποιητικά προέλευσης.

Κάθε επιχείρηση που συμβάλλεται με τη WE ENERGY, λαμβάνει αυτόματα το «Πράσινο Σήμα», το οποίο πιστοποιεί, με τη «σφραγίδα» του ΔΑΠΕΕΠ (πρώην ΛΑΓΗΕ), ότι ο κάτοχός του κάνει χρήση ηλεκτρικού ρεύματος που παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Με το «Πράσινο Σήμα» η WE ENERGY παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν ένα ισχυρότατο μέσο για να αναπτύξουν ή να ενισχύσουν την εταιρική τους ταυτότητα και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των καταναλωτών.

 

0000. WE ENERGYGREEN SIGN

 

Ειδικότερα, οι επιχειρήσεις και πελάτες της WE ENERGY μπορούν να τοποθετήσουν το «Πράσινο Σήμα» στις συσκευασίες των προϊόντων τους, τα καταστήματά τους, στα οχήματα του στόλου τους κι όλες τις δράσεις επικοινωνίας τους.

Η καθαρή ενέργεια στο δίκτυο της Blink αποτελεί τη νέα κινητήριο δύναμη για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και την Πράσινη Οικονομία πρώτα στην Ελλάδα και σύντομα σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

 

Blink Charging Hellas

Λεωφ. Βασιλ. Αλεξάνδρου 5-7, 11528, Αθήνα, 210 7232862

 

 

Διαβάστηκε 287 φορές

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων