Σάββατο, 10 June 2017 01:26

Vectrix Electric Super Bike

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Vectrix superbike 002

 

 

Η Vectrix ήταν μια εταιρεία ηλεκτροκίνητων οχημάτων με έδρα το Middletown στο Rhode Island των Ηνωμένων Πολιτειών, με εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης στο New Bedford της Μασαχουσέτης και σε εργοστάσιο συναρμολόγησης στο Wrocław της Πολωνίας.

 

Η Vectrix διέκοψε όλες τις αμερικανικές επιχειρήσεις από τις 31 Δεκεμβρίου 2013. Η εταιρεία υπέβαλε αίτηση πτώχευσης και τελική εκκαθάριση τον Μάρτιο του 2014.

Vectrix superbike 001 

Η Vectrix Electric Super Bike ήταν η πρώτη ηλεκτρική superbike στον κόσμο. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός αναπτύχθηκε με τρόπο που να αποτυπώνει την εμπειρία του σχεδιασμού ηλεκτρικών οχημάτων. Το Vectrix έδειξε το μοντέλο superbike στο show μοτοσικλέτας του Μιλάνο το 2007, το οποίο θα έμπενε στην παραγωγή εφ' όσον θα υπήρχαν 500 παραγγελίες.

Vectrix superbike 006

Η εταιρεία ισχυριζόταν ότι αυτή η μοτοσικλέτα μπορούσε να φτάσει την κορυφαία ταχύτητα των 200km / h και να έχει αρκετή διάρκεια ζωής για 20 γύρους χωρίς περιορισμούς στην πίστα Vallelunga στην Ιταλία. Η βασική στρατηγική πίσω από αυτή την ιδέα ήταν ότι δεν είχε άχρηστα μέρη όπως η εξάτμιση, ο κινητήρας και το σύστημα καυσίμου. Αυτή η φουτουριστική μοτοσυκλέτα θα προσέφερε στυλ και ταχύτητα.

Vectrix superbike 005

Vectrix superbike 003

Vectrix Electric Superbike 002

Διαβάστηκε 1286 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « YAMAHA PES1 BULTACO RAPITAN »

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων