Σάββατο, 17 June 2017 17:15

EV's RANGE EXTENDERS (Επεκτατές αυτονομίας)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

RANGE EXTENDER 009

 

Η αυτονομία κίνησης είναι ένας από τους κύριους φραγμούς για την εμπορική επιτυχία των ηλεκτρικών οχημάτων και η επέκταση της εμβέλειας του οχήματος όταν εξαντληθεί η μπαταρία

βοηθά στην άμβλυνση του άγχους της εμβέλειας. Ετσι παρουσιάζονται στην αγορά συστήματα που ονομάζονται επεκτατές αυτονομίας (range extenders) και είναι ρυμουλκούμενες η φορητές, βοηθητικές μονάδες ισχύος (APU) που μπορούν να δώσουν πρόσθετη αυτονομία ταξιδίου έως και 500 χιλιόμετρα.

 

RANGE EXTENDER 001

 

Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες διατάξεις ισχύος επέκτασης της αυτονομίας είναι συστοιχίες μπαταριών λιθίου (προτιμώνται επειδή δεν μολύνουν το περιβάλον), κινητήρες εσωτερικής καύσης (που λειτουργούν υβριδικά φορτίζοντας τις μπαταρίες του οχήματος ως γεννήτριες) η κυψελών καυσίμου η άλλοι τύποι κινητήρων.

 

RANGE EXTENDER 001 Smart

 

Οι επεκτατές αυτονομίας (range extenders) είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν και για βοηθητική παροχή ρεύματος σε άλλες συσκευές όπου και όταν χρειασθεί. Τα οχήματα που διαθέτουν σύστημα επέκτασης της αυτονομίας τους, αναφέρονται επίσης ως ηλεκτροκίνητα οχήματα εκτεταμένης εμβέλειας EREV, REEVκαιBEVx από την California Air Resources Board (CARB).

 

RANGE EXTENDER 006

 

Nomadic Power Range Extender Trailer 004

 

Διαβάστηκε 1139 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CORVETTE GENOVATION GXE VEGA all electric supercar »

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων