Σάββατο, 17 June 2017 22:30

ELEXTRA e-supercar

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ELEXTRA 001

 

Το ELEXTRA είναι ένα ελβετικό supercar που σχεδιάστηκε για να κυκλοφορήσει το 2019. Είναι ένα ηλεκτρικό supercar που συνδυάζει ιταλικό στυλ με ελβετική ακρίβεια.Επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2,3 δευτερόλεπτα και φθάνει την τελική ταχύτητα των 250 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, θα σχεδιαστεί στην Ελβετία, και θα κατασκευαστεί χτισμένο στο χέρι στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας, από μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως που ειδικεύονται στην κατασκευή μικρού όγκου παραγωγής και αυστηρά σε μόλις 100 μονάδες.Οι σχεδιαστές του, λένε ότι με ταχύτητα 100 χλμ./ώρα, έχει συνολική εμβέλεια έως και 600 χιλιόμετρα.

 

ELEXTRA 002

Το ηλεκτρικό supercar τροφοδοτείται από δύο ηλεκτρικούς κινητήρες που αποδίδουν συνολικά 680 ίππους (507 kW). Διαθέτει ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης διπλού κινητήρα, το οποίο παρέχει πιο βελτιωμένο έλεγχο σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα τετρακίνησης. Η ροπή ελέγχεται ηλεκτρονικά και ανεξάρτητα στον εμπρόσθιο και στον οπίσθιο τροχό. Το αμάξωμα από ίνες άνθρακα του Elextra θυμίζει ιταλικά αυτοκίνητα γοήτρου. Η εταιρεία το δημιούργησε για να είναι κάτι περισσότερο από ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ταυτόχρονα εξέτασε, πώς θα κάνει το εσωτερικό του, φιλικό προς την οικογένεια.

 

ELEXTRA 003

Διαβάστηκε 682 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MG E-Motion PORSCHE MISSION E »

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων