Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 23 November 2017 01:35

Kia Cross GT Concept

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Kia 001

Το υβριδικό concept Kia Cross GT με επιβλητική ματιά στο μέλλον των SUV και μήκος 4897 mm, είναι μεγαλύτερο από το Sorento,

κομψό αλλά ισχυρό και παράδειγμα της παγκόσμιας κλάσης σχεδιαστικής ευαισθησίας της Kia, η οποία θα αντικατοπτρίζεται στα μελλοντικά οχήματα της κορεατικής μάρκας. Το Cross GT είναι ένα υβριδικό πολυτελές, πλήρους μεγέθους premium crossover, μεγαλύτερο από το Sorento. Τροφοδοτείται από έναν υπερσύγχρονο V6 κινητήρα 3.8 λίτρων, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων και κίνηση σε όλους τους τροχούς. Ενα παράλληλο υβριδικό σύστημα της Kia με ηλεκτροκινητήρα συμβάλλει στην παραγωγή ισχύος 400 ίππων με 69,13 kgm ροπή και παρέχει μια ηλεκτρική αυτονομία 35 χιλιομέτρων.

 

Kia 002

 

Στο εσωτερικό του Cross GT, η Kia έχει δείξει πόσο μοναδικό μπορεί να είναι ένα πολυτελές crossover όχημα. Τα καθίσματα που καλύπτονται από δέρμα, έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στον οδηγό και τους επιβάτες τη μέγιστη άνεση. Εχουν αντιπαραβαλλόμενες ραφές και είναι εμποτισμένα με φυτικά έλαια και βαμμένα χωρίς χημικά.Το εσωτερικό είναι επίσης μια απόδειξη της δέσμευσης της Kia για το περιβάλλον, καθώς διακοσμείται από πανέμορφη αμερικανική καρυδιά που έχει ανακυκλωθεί για το σκοπό αυτό.

 

Kia 004

 

Το εσωτερικό του Cross GT θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σύγχρονη πολυτέλεια σε αρμονία με τη φύση. Ο πίνακας οργάνων σάρωσης, χρησιμοποιεί επίσης ανακυκλωμένο ξύλο αμερικανικής καρυδιάς, το οποίο προσθέτει στον φιλικό προς το περιβάλλον, χαρακτήρα της καμπίνας. Μία οθόνη αφής είναι το κεντρικό υποσύστημα πρόσβασης ελέγχου, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων HVAC, τηλεματικής και ψυχαγωγίας, πρόσβασης στο Διαδίκτυο και αλληλεπιδρά με τις επίπεδες οθόνες που είναι τοποθετημένες στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων.

 

Kia 005

 

Διαθέτει ένα μεγάλο χώρο αποθήκευσης, που βρίσκεται στην πλάτη των πίσω καθισμάτων, ενσωματωμένο κάτω από το επίπεδο πάτωμα φορτίου στο πορτπαγκάζ. Οι άνθρωποι της Kia δεν έχουν ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία παραγωγής του Cross GT.

 

Kia 033

 

Kia 003

Διαβάστηκε 811 φορές