Παρασκευή, 24 November 2017 19:22

Lamborghini Terzo Millennio

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Lamborghini Terzo Millennio

 

Η Automobili Lamborghini, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), σηματοδοτεί τα πρώτα βήματα ενός μελλοντικού ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου,

του Lamborghini Terzo Millennio. Ο τεχνολογικός στόχος του έργου είναι να επιτρέψει στη Lamborghini να αντιμετωπίσει το μέλλον της σούπερ σπορ ηλεκτροκίνησης σε πέντε διαφορετικές διαστάσεις, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, καινοτόμα υλικά, σύστημα πρόωσης, οραματισμό και συναίσθημα.

Lamborghini Terzo Millennio 1

Η στρατηγική της δημιουργίας σούπερ σπορ αυτοκινήτων με ασυμβίβαστη απόδοση δημιουργεί το κίνητρο της Lamborghini να φέρει επανάσταση στην προσέγγιση της αποθήκευσης ενέργειας, απομακρύνοντας τις συμβατικές μπαταρίες και διερευνώντας τις δυνατότητες των υπερκατασκευαστών να εξοπλίσουν το Terzo Millennio. Για να υποστηρίξει αυτή την επανάσταση στα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, τα υλικά και οι λειτουργίες τους πρέπει να αλλάξουν επίσης.

Lamborghini Terzo Millennio 2

Η Lamborghini στοχεύει να αναπτύξει περαιτέρω την ηγετική της θέση στο σχεδιασμό και την παραγωγή δομών και εξαρτημάτων από ανθρακονήματα, ενισχύοντας την ικανότητά της να αναπτύσσει χαρακτηριστικά και λειτουργίες που παίρνουν ελαφριά υλικά στο επόμενο επίπεδο. Τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω τύπου Y της Lamborghini στο Terzo Millennio, εκφράζουν τα μελλοντικά σχεδιαστικά στοιχεία του ηλεκτρικού υπεραυτοκινήτου. Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης προδιαγράφεται συναρπαστικό!!!!.

Lamborghini Terzo Millennio 3

 

lamborghini terzo millennio 021

 

Διαβάστηκε 803 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « OPEL Ampera-e Kia Cross GT Concept »

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων