Παρασκευή, 24 November 2017 21:51

BMW iM2

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

BMW iM2

Το φουτουριστικό ηλεκτρικό BMW iM2 επικεντρώνεται στο να προσφέρει στον οδηγό του μια ενθουσιώδη εμπειρία πίσω από το τιμόνι.

Το iM2 Concept θα θυσιάσει επίσης την πολυτέλεια, την κορυφαία ταχύτητα και την εμβέλεια για να επιτύχει "μεγάλη επιτάχυνση, ισορροπία και ανταγωνιστική τιμή", λένε οι μηχανικοί της BMW.

 

BMW iM2 001

 

Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται, σύστημα κίνησης xDrive για όλους τους τροχούς, εσοχές φωτοβολταϊκών συστάδων στο πίσω μέρος, πίσω diffuser με LED φώτα και φουσκωτά φτερά ώστε να χωρέσουν τα φαρδύτερα ελαστικά, φορεμένα σε τροχούς των 20 ".

 

BMW iM2 003

 

Οι σπορτίβικες γραμμές του δεν προέρχονται από τη BMW, αλλά από το στούντιο του Μεξικάνου καλλιτέχνη David Olivares. Το iM2 Concept του Olivares βλέπει ένα μέλλον πολύ πιο φιλικό για τα σπόρ αυτοκίνητα. Στο όραμά του, έχουν θυσιασθεί, η μυρωδιά της βενζίνης και ο βρυχηθμός της εσωτερικής καύσης για την στιγμιαία, αιφνιδιαστική ισχύ των μπαταριών. 

 

BMW iM2 002

 

Το επίπεδο λεπτομέρειας σε αυτή την απόδοση είναι εκπληκτικό.  μαζί με  ενώ η πλευρά διαθέτει εξαιρετικά. Η εξισορρόπηση του αυτοκινήτου για ανώτερο κράτημα επιτεύχθηκε με ένα μακρύ μεταξόνιο και μικρές προεξοχές που έδωσαν στο  iM2 Concept μήκος 4.320 mm, πλάτος 1.950 mm και ύψος 1.315 mm.

Διαβάστηκε 739 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Borgward Isabella EV Concept TAZZARI ZERO »

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων