Κυριακή, 21 May 2017 14:12

RENAULT TREZOR

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Renault Trezor 001B

Το Renault Trezor είναι ένα νέο διθέσιο ηλεκτρικό κουπέ που ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας.

Διαθέτει εντυπωσιακά κόκκινα τζάμια και καινοτόμο αμάξωμα άνθρακα με αντιθέσεις στις επιφάνειες.

 

renault trezor 0001

Λείο και μεταξένιο στο μπροστινό μέρος, αυτό το αμάξωμα αντανακλά το δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Στο πίσω μέρος, διαθέτει εξαγωνικό πάνελ που υπογραμμίζει την αθλητική ιδιοσυγκρασία και την τεχνολογία του Trezor. Είναι το μοντέλο που ανοίγει το δρόμο για τα ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα.

 

 

dsc 3259 2

Το πρωτότυπο μοντέλο αντικατοπτρίζει την νέα εποχή της σχεδίασης των μοντέλων της Renault. Ενας παράγοντας που, από το 2014, έχει γίνει η κύρια αιτία που οι πελάτες της γαλλικής εταιρείας αγοράζουν ένα από τα αυτοκίνητα της μάρκας. Αισθητή είναι η απουσία της μπροστινής μάσκας με μόνες εισαγωγές αέρα εκείνες για την ψύξη των φρένων, και φυσικά το καινοτόμο άνοιγμα της οροφής. 

 

Renault Trezor B

 

Ο κινητήρας προέρχεται από την Renault e.dams, δύο φορές πρωταθλήτρια κατασκευαστών του παγκόσμιου πρωταθλήματος Formula E. Με μέγιστη ισχύ 260kW - 350hp και μέγιστη ροπή 380Nm από 0 στροφές, προσφέρει επιτάχυνση από στάση εως τα 100 χιλιόμετρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα. Τον ηλεκτροκινητήρα τροφοδοτούν δύο μπαταρίες που βρίσκονται χωριστά, η μια μπροστά και η άλλη στο πίσω μέρος, καθεμία από τις οποίες ψύχεται από το δικό της σύστημα ψύξης. Την ψυκτική ικανότητα υποβοηθεί η εισαγωγή αέρα που ενσωματώνεται στο καπό και διαθέτει μεταβλητή γεωμετρία χάρη στα κινητά στοιχεία της. Με την έξυπνη τοποθέτηση των μπαταριών το Trezor καταφέρνει να έχει βέλτιστη κατανομή βάρους.

 

Renault Trezor 001a

 

Το σύστημα rear-wheel-drive του εξασφαλίζει ότι η δύναμη παραδίδεται στον δρόμο πιο αποτελεσματικά ενισχύοντας την οδηγική απόλαυση. Το ηλεκτρονικό σύστημα MULTISENSE που είναι ήδη διαθέσιμο σε μοντέλα της Renault, δίνει την δυνατότητα στον οδηγό να παραμετροποιήσει τις λειτουργίες του αυτοκινήτου (χαρακτηριστικά κινητήρα, ανάρτησης, συστήματος διεύθυνσης, φωτισμού κτλ.) ώστε να ανταποκρίνονται με τον ιδανικό τρόπο στις προτιμήσεις του. Το σύστημα παρεμβαίνει σε μια σειρά χαρακτηριστικών ώστε, ανάλογα με τις απαιτήσεις, να προσφέρουν κορυφαία οικονομία ενέργειας, απαράμιλλη άνεση, αλλά και υψηλή οδηγική αίσθηση.

Renault Trezor 001a2

 

Το Trezor προσφέρει τρεις επιλογές οδήγησης: ουδέτερο, σπορ και  πλήρως αυτόνομη λειτουργία οδήγησης η οποία, το 2020, θα επιτρέπει στους επιβάτες εκτός από το να μην χρησιμοποιούν τα χέρια τους στο τιμόνι να μην χρησιμοποιούν και τα μάτια τους. Ενσαρκώνει το όραμα της Renault για το πώς τα αυτόνομα αυτοκίνητα μπορούν να κάνουν ταξίδια ασφαλέστερα και πιο ευχάριστα, ενώ επιτρέπει στους οδηγούς να βελτιστοποιήσουν τον τρόπο που χρησιμοποιούν το χρόνο τους.

 

Renault trezor 001b2

 

Η πόρτα του Trezor έχει μοναδικό σχεδιασμό και μοιάζει πολύ με το καπάκι ενός κουτιού κοσμημάτων! Στο άνοιγμα της περιλαμβάνει την οροφή μαζί με τα πλαινά παράθυρα και στηρίζεται σε 2 βραχίονες.....

 

renault Trezor 002f

 

Με μόλις 1.080 χιλιοστά ύψος, το Trezor προσκαλεί τους επιβάτες να πλαισιώνουν την πλευρά του σώματός του, καθώς ανεβαίνουν. Αυτό το στυλ της εισόδου είναι μια ιστορική αναδρομή για τον κόσμο των κλασικών αγωνιστικών αυτοκινήτων, όπου οι οδηγοί αισθάνονταν σαν ένα με τα αυτοκίνητα τους. ο αθλητικός και αισθησιακός τρόπος εισόδου τονίζεται από την κόκκινη δερμάτινη ταπετσαρία για το άνω μέρος του πυλώνα.

 

Renault 82863 global en 2

 

Οι αναλογίες του Trezor συμβάλλουν σε αυτό, φαρδιά μετατρόχια (εμπρός: 2.048 χιλιοστά / πίσω: 2.106 χιλιοστά) και μεταξόνιο (2.776 χιλιοστά), ενώ το εξαιρετικά χαμηλό αμάξωμα βελτιώνει την αεροδυναμική για να επιτευχθεί μια οπισθέλκουσα (Cd) μόλις 0.22, το κέντρο βάρους είναι επίσης ιδιαίτερα χαμηλά (απόσταση από το έδαφος: 25 cm) για μεγαλύτερη σταθερότητα και λιγότερες κλίσεις του αμαξώματος. 

 

Renault Trezor 002g2

 

Στο πίσω μέρος, το Trezor είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο φωτισμό οπτικών ινών ενσωματωμένο με ένα κόκκινο λέιζερ. Αυτη η διάταξη ινών προσφέρει φωτεινό, διακριτικό φωτισμό. Στο φρενάρισμα, η στρέψη και το στοίβαγμα των οπτικών ινών δημιουργεί ένα ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα και αυξάνει την ένταση του φωτός.

 

renault Trezor 002d

Στην αριστερή πλευρά του αμαξώματος, η υποδοχη του ρεζερβουαρ έχει αντικατασταθεί από ένα αναλογικό μετρητή που υποδεικνύει το επίπεδο φόρτισης του οχήματος, με βάση την παραδοσιακή πρακτική των σπορ αυτοκίνητων.

renault trezor 0002

Το Trezor κάνει χρήση των τελευταίων Ultra High Definition εξελίξεων συνδυάζοντας τεχνολογίες όπως το OLED (Organic Light-Emitting Diode) και Corning Glass Gorilla® σε μια λεπτή, κυρτή οθόνη προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι εφοδιασμένο με ένα προσαρμόσιμο, ταμπλό αφής με προηγμένη συνδεσιμότητα ενώ η μοναδική σε σχήμα L οθόνη διαθέτει χειριστήρια στο ταμπλό και σύστημα πολυμέσων. Αυτό το είδος της οθόνης ενισχύει την αίσθηση του πιλοτηρίου ενώ οι οδηγίες δορυφορικής πλοήγησης είναι ορατές επί το κατακόρυφο μέρος της οθόνης.

renault trezor 0002 c

Το ορθογώνιο τιμόνι ανοίγει το οπτικό πεδίο του οδηγού και αποπνέουν τον κόσμο της Formula 1. Διαθέτει τρεις οθόνες, μια κεντρικά τοποθετημένη που χαρακτηρίζει το λογότυπο και δύο οθόνες αφής σε κάθε πλευρά αντί των συμβατικών ελέγχων. Παράλληλα, το Trezor διαθέτει τεχνολογίες του μέλλοντος για να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Το σύνολο του οχήματος σαρώνεται ηλεκτρονικά για να εξασφαλιστεί ότι όλα λειτουργούν σωστά.

renault trezor 0002 b

 

Εντός του Trezor, υπάρχει μια ισχυρή έμφαση στον εξελισσόμενο εσωτερικό σχεδιασμό. Το στυλ είναι ζεστό και αισθησιακό, με το κόκκινο ως το κυρίαρχο χρώμα. Η έμφαση είναι στην οδηγική απόλαυση και γίνεται εκτεταμένη χρήση της υψηλής ποιότητας υλικών, όπως ξύλο και δέρμα. Με μείγμα της χειροτεχνίας, τεχνολογία και μια πραγματικά γαλλική πινελιά, το πιλοτήριο προσφέρει μια πρόγευση του εκλεπτυσμένου εσωτερικού χώρου των μελλοντικών μοντέλων της Renault. Παρέχοντας μια πραγματική σύνδεση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού, το κόκκινο τζάμι του αυτοκινήτου εξασφαλίζει μια φωτεινή, ζεστή καμπίνα. 

 

innen031

 

Τα στρογγυλεμένα περιγράμματα των καθισμάτων είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο του σχεδιασμού επίπλων για να δημιουργήσει ένα πολυτελές, άνετο εσωτερικό. Επένδυση από απαλό, βαθύ-κόκκινο δέρμα, ενσαρκώνουν την τελειοποίηση των αγαθών πολυτελείας. Το ταμπλό είναι ο καρπός μιας εταιρικής σχέσης με τη γαλλική εταιρεία KEIM-cycles, η οποία είναι γνωστή για τον έθιμο στα ξύλινα, υψηλής απόδοσης πλαίσια.

 

Το Trezor είναι εξοπλισμένο με ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά Continental, που τοποθετούνται σε ζάντες 21- και 22-ιντσών αντίστοιχα μπροστά και πίσω. Ένα μέρος του πέλματος τους διαθέτει ένα μοτίβο που έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της κάθαρσης των επιφανειακών υδάτων, ενώ τα υπόλοιπα είναι εντελώς λεία για τη μεγιστοποίηση της πρόσφυσης.

 

Το Trezor παρέχει μια άλλη έκπληξη όταν ανεβαίνουν, με έναν ταμπλό κατασκευασμένο από κόκκινο ξύλο που ενσωματώνει ένα χώρο αποσκευών στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Συγκρατείται με τα δερμάτινα λουριά και υπενθυμίζει πως τα ταξίδια μπορεί να είναι μια μορφή τέχνης. Το διθέσιο ηλεκτρικό GT έκλεψε τις καρδιές των επαγγελματιών σχεδιαστών αυτοκινήτου.

 

Renault Trezor 2

 

Το εντυπωσιακό Renault Trezor ψηφίστηκε ως Πρωτότυπο Αυτοκίνητο της Χρονιάς - Concept Car Design of the Year 2016., από μια 20 μελή κριτική επιτροπή που χαρακτηρίζεται από τους κορυφαίους σχεδιαστές αυτοκινήτων στον κόσμο.Το Trezor είναι ένας θρίαμβος του δημιουργικού σχεδιασμού και άξιος νικητής του βραβείου.  Το βραβείο, έλαβε ο Anthony Lo, υπεύθυνος εξωτερικής σχεδίασης και ο Stéphane Janin, σύμβουλος Concept-Car, σε μια ειδική πανηγυρική τελετή στη Γενεύη.

renault trezor 0000α

 

 Ο Laurens van den Acker, ανώτερος αντιπρόεδρος του εταιρικού σχεδιασμού της Renault, σχολίασε: «Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο, επειδή έχει ψηφιστεί από τους ομοσταβλους μας, και αυτό είναι το πιο δύσκολο ακροατήριο για να ικανοποιηθεί. Είναι πολύ καλό για την ομάδα σχεδιασμού μας και τη δημιουργικότητά τους, και νομίζω ότι μας ανοίγει την όρεξη για περισσότερα και μας διεγείρει για να συνεχίσουμε».

 

18252863 277513655992169 6106305062290587648 n

 

Renault Trezor Concept Renault

ίναι το νέο διθέσιο ηλεκτρικό κουπέ της Renault που ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας που εισήγαγε στο πρωτότυπο DeZir πίσω στο 2010.

Το πρωτότυπο μοντέλο αντικατοπτρίζει την ωριμότητα των σχεδίων της Renault – ένας παράγοντας που, από το 2014, έχει γίνει η κύρια αιτία που οι πελάτες της γαλλικής εταιρείας αγοράζουν ένα από τα αυτοκίνητα της μάρκας.

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/oikonomia/market-news/414473/diakriseis-gia-to-ekpliktiko-ilektriko-gt-tis-renault#sthash.y7S4rJTb.dpuf

Το Trezor είναι το νέο διθέσιο ηλεκτρικό κουπέ της Renault που ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας που εισήγαγε στο πρωτότυπο DeZir πίσω στο 2010.

Το πρωτότυπο μοντέλο αντικατοπτρίζει την ωριμότητα των σχεδίων της Renault – ένας παράγοντας που, από το 2014, έχει γίνει η κύρια αιτία που οι πελάτες της γαλλικής εταιρείας αγοράζουν ένα από τα αυτοκίνητα της μάρκας.

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/oikonomia/market-news/414473/diakriseis-gia-to-ekpliktiko-ilektriko-gt-tis-renault#sthash.y7S4rJTb.dpuf
Διαβάστηκε 820 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Nissan IMx Kuro E GOLF 2018, το νέο ηλεκτρικό VW GOLF »

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων