Κυριακή, 21 May 2017 19:02

SKODA Vision E

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η Skoda με το Vision E που παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης τον Απρίλιο του 2017 έδωσε μία εικόνα για τα σχέδιά της που αφορούν την ηλεκτρική αυτοκίνηση.

 

SKODA Vision E 0

Το Skoda Vision E έχει μήκος 4.688 mm, πλάτος 1.924 mm και ύψος 1.591 mm. Λόγω του μεγάλου μεταξονίου ( 2.851 mm ) δημιουργείται ένα ευρύχωρο και άνετο εσωτερικό. Το πρωτότυπο μοντέλο συνδυάζει υπερυψωμένα καθίσματα τύπου SUV και την ευρυχωρία ενός hatchback με τη δυναμική σιλουέτα και την ελαφρώς κεκλιμένη οροφή ενός coupé.Οι προβολείς του Vision E υιοθετούν τεχνολογία Matrix LED που εξασφαλίζει πλήρη φωτισμό του δρόμου προσαρμοσμένο στην εκάστοτε οδηγική κατάσταση.

SKODA Vision E 1A2

Οι αποδοτικοί προβολείς LED παράγουν δέσμη μεσαίας και μεγάλης σκάλας που κατευθύνεται με ακρίβεια και ομοιόμορφα στην περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο. Η μονάδα ελέγχου φώτων είναι συνδεδεμένη με μία εμπρός κάμερα για την ανάλυση της κάθε οδηγικής κατάστασης. Τα δεδομένα που καταγράφει επιτρέπουν τον ακριβή προσδιορισμό της κατανομής φωτός υπό όλες τις συνθήκες.

SKODA Vision E 2C

Ένα ακόμα σύστημα που βελτιστοποιεί την ασφάλεια και λανσάρεται στο ŠKODA Vision E είναι ο παλμογράφος, που παρακολουθεί συνεχώς τους καρδιακούς παλμούς του οδηγού και τον προειδοποιεί εάν βρίσκονται σε επικίνδυνο επίπεδο. Το Skoda Vision E διαθέτει πολυάριθμους ανιχνευτές λέιζερ και ραντάρ σε όλο το όχημα για μεγάλες, μεσαίες και μικρές αποστάσεις, που μπορούν να ανιχνεύουν οχήματα ή εμπόδια στη σχετική διαδρομή και την γύρω περιοχή.

SKODA Vision E 2F

Το Vision E πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για αυτόνομη οδήγηση.

SKODA Vision E 1E

Μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα σε μποτιλιαρίσματα, να κινείται με αυτόματο πιλότο στον αυτοκινητόδρομο, να παραμένει στην ίδια λωρίδα ή να αλλάζει, να εκτελεί ελιγμούς προσπέρασης, να αναζητά ελεύθερους χώρους στάθμευσης, να παρκάρει και να φεύγει αυτόνομα από τους χώρους στάθμευσης. Για το σκοπό αυτό, αισθητήρες με διαφορετικές εμβέλειες και πολυάριθμες κάμερες παρακολουθούν συνεχώς την κατάσταση της κυκλοφορίας .

SKODA Vision E 0B2

 

Διαβάστηκε 695 φορές

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων