Δευτέρα, 22 May 2017 19:11

RINSPEED Oasis

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το Ελβετικής κατασκευής Rinspeed Oasis είναι ένα μικρό ηλεκτρικό hatchback με δύο θέσεις που αναπτύχθηκε κυρίως για αστικές περιοχές.

Rinspeed Oasis 02

Συμπαγές αυτοκίνητο πόλης, διαθέτει ηλιακούς συλλέκτες, δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης και μπορεί να περιστρέφεται επιτόπου.  Σχεδιασμένο για να δείξει μια λιγότερο συμβατική μέθοδο μεταφοράς για το μέλλον, το μοντέλο εμφανίζεται στο Ντιτρόιτ, μετά από ένα ντεμπούτο στο Consumer Electronics Show (CES) την περασμένη εβδομάδα. Οι μπροστινοί τροχοί του Oasis λειτουργούν έτσι ώστε να επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να περιστρέφεται με εξαιρετικά σφιχτές στροφές και να περιστρέφεται επί τόπου για να συμπιεστεί σε θέσεις στάθμευσης.Το αλεξήνεμο του αυτοκινήτου διαθέτει τεχνολογία εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, όπου εικόνες και δεδομένα μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα σε εξωτερικά αντικείμενα.

Rinspeed Oasis 3

Μέσα στο εσωτερικό, η καμπίνα εμπνευσμένη από τη φύση διαθέτει ένα μικρό οικόπεδο στον κήπο μπροστά. Υπάρχουν πολυθρόνες, μπουφέδες, τηλεόραση και πτυσσόμενο τιμόνι, με έμφαση στον κύριο ρόλο του αυτοκινήτου ως αυτόνομου αυτοκινήτου.Διαθέτει λειτουργικότητα που του επιτρέπει να είναι αυτοκίνητο για μετακινήσεις, ένα φορτηγό αυτοκίνητο για αστικές υπηρεσίες δεμάτων - εξ ου και η τοποθέτηση ενός ελεγχόμενης θερμοκρασίας και προστατευμένου με κωδικό συρτάρι στο πίσω μέρος - και ένα αυτοκίνητο παράδοσης πίτσας. Σαφώς και το Oasis θα εκτελέσει χρέη εταιρικού μέσου στις δύσκολες συνθήκες της πόλης, το απόλυτο όχημα ακόμη και του… ντιλιβερά! Για του λόγου το αληθές τι ζητά το συρτάρι στο πίσω τμήμα που ψύχεται ή θερμαίνεται για την αποθήκευση τροφίμων;

Rinspeed Oasis 0

Το διθέσιο ηλεκτρικό όχημα σύμφωνα με την Rinspeed διαθέτει σχεδόν μηδενική ακτίνα στροφής, κάθε λεπτομέρεια συναινεί με την περιβαλλοντική ευσυνειδησία, όπως είναι δηλαδή για παράδειγμα το έξυπνο ηλιακό πάνελ το οποίο είναι τοποθετημένο στην οροφή αλλά και τις διαφανείς πόρτες που δεν αφήνουν τίποτα κρυφό.

Rinspeed Oasis 01

Διαβάστηκε 702 φορές

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων