Σάββατο, 10 June 2017 09:59

K1 EVELIO AEDC

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

K1 EVELIO 000b

 

Το K1 Evelio,Electric Drift Car (AEDC) είναι ένα βρετανικόηλεκτρικό Supercar που αναπτύχθηκε από τον Alex Letteriello και μία μικρή και αφοσιωμένη σ’αυτόν ομάδα (Evelio Electric Supercars)

και γεννήθηκε σε μία κοινή επιχείρηση με τον ισπανό εξειδικευμένο βελτιωτή Responsible Racing της Quimera έχοντας έδρα το Andover στο Hampshire.

 

K1 EVELIO 000c

 

Το K1 Evelio βασίζεται σε ένα υπάρχον σλοβακικό σχέδιο, αλλά οι βρετανοί κατασκευαστές ισχυρίζονται εξαιρετικές επιδόσεις από το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που έχουν επινοήσει. Θα είναι ένα ηλεκτρικό σπόρ αυτοκίνητο με επιδόσεις που ξεχωρίζουν.

 

K1 EVELIO 004

Ισχύς: έως 250kw, Ροπή: 220Nm, Μπαταρία:Λιθίου Φωσφορικού σιδήρου,  Μέγιστη Ταχύτητα:  275 χλμ/ώρα, Επιτάχυνση: 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3.2 δευτερόλεπτα,  Αυτονομία:250 χιλιόμετρα, Χρόνος Φόρτισης: 20 λεπτά έως 80%, 1 ώρα έως το 100% της χωρητικότητας της μπαταρίας, Εκπομπές Co2: Μηδέν,  Σασί:Από Σωληνωτό χάλυβα, Σώμα του αμαξώματος: είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα με μερικά μικρότερα δομικά στοιχεία κατασκευασμένα από αλουμίνιο.

K1 EVELIO 004b

 

Την ισχύ του κινητήρα τροφοδοτεί ένα προηγμένο πακέτο μπαταριών φωσφορικού λιθίου-σιδήρου. Υπάρχουν δύο σαφή πλεονεκτήματα που οδηγούν την επιλογή της χημείας των μπαταριών. Πρώτα απ 'όλα, είναι ασυνήθιστα γρήγορες στήν επαναφόρτιση.  Μια έξοδος 30 Αmp θα την φορτίσει από άδειες έως το 80% της χωρητικότητας τους σε μόλις 20 λεπτά, και στο 100% σε μια ώρα. Είναι επίσης ιδιαίτερα σταθερές, τόσο από άποψη χημικής διαχείρισης θερμότητας / ψύξης, καθιστώντας τις ιδανικές για χρήση σε αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί για να αποδώσουν τρελή υπερστροφή.

 

K1 EVELIO 001b

Διαβάστηκε 686 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Lucid Air NISSAN ESFLOW »

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων