Ηλεκτρικό σκάφος

Ηλεκτρικό σκάφος (7)

Q-yachts Q30

Γράφτηκε από τον

Q YACHTS Q30 001

 

Η Φινλανδική Q-yachts, έχει εξελίξει εδώ και 10 χρόνια, ένα σιωπηλό σύστημα πρόωσης για σκάφη. Αυτό το νέο σύστημα είναι γνωστό ως Oceanvolt, ένα state-of-the-art ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης, ειδικά για σκάφη.

Hinckley Dasher

Γράφτηκε από τον

Hinckley Dasher 001

 

Το Hinckley Dasher, είναι ένα ηλεκτρικό ταχύπλοο, μήκους 8,60 μέτρων, με κομψές και μοντέρνες γραμμές και αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες.

Narke Electrojet

Γράφτηκε από τον

Narke Electrojet 001

 

Η ουγγρική εταιρεία Narke, παρουσίασε το Electrojet, το πρώτο παγκοσμίως, jet ski με ηλεκτροκινητήρα, το οποίο χάρη στην ηλεκτρική του κίνηση, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και αντιπροσωπεύει ένα "πράσσινο" μέλλον.

bruce 22 electric boat 001

 

Το ηλεκτρικό σκάφος Bruce 22, πήρε το όνομά του από το διάσημο ναυπηγό αρχιτέκτονα Ian Bruce, τον δημιουργό του σκάφους Laser

Electric boat

 

Τα ηλεκτρικά σκάφη ήταν πολύ δημοφιλή, από τη δεκαετία του 1880 μέχρι τη δεκαετία του 1920, όταν ο κινητήρας εσωτερικής καύσης πήρε την κυριαρχία.

ELECTRIC OUTBOARD MOTOR 000

 

Το 1895, κατασκευάστηκε και πωλήθηκε από την εταιρεία Electric Boat, μία "Φορητή ηλεκτρική έλικα για βάρκες".

CIGARETTE AMG Electric Drive Concept

Γράφτηκε από τον

Cigarette AMG Electric Drive Concept 0000

 

Η Mercedes-AMG και η Cigarette Racing με έδρα το Μαϊάμι, συνεργάσθηκαν για να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρικό powerboat, το Cigarette AMG Electric Drive, το ισχυρότερο και ταχύτερο ηλεκτρικό σκάφος στον κόσμο. Με απόδοση 2.220 ίππων


Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων