Κυριακή, 18 June 2017 22:26

CIGARETTE AMG Electric Drive Concept

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Cigarette AMG Electric Drive Concept 0000

 

Η Mercedes-AMG και η Cigarette Racing με έδρα το Μαϊάμι, συνεργάσθηκαν για να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρικό powerboat, το Cigarette AMG Electric Drive, το ισχυρότερο και ταχύτερο ηλεκτρικό σκάφος στον κόσμο. Με απόδοση 2.220 ίππων

και μέγιστη ροπή 3.000 Nm, το "Cigarette AMG Electric Drive Concept" είναι μια συναρπαστική νέα εξέλιξη.

Το Cigarette AMG Electric Drive Concept με μήκος 38 ποδιών (11,6 μέτρων), χρησιμοποιεί 2 μονάδες οδήγησης, καθεμία με 6 ανεξάρτητους ηλεκτρικούς κινητήρες με μόνιμο μαγνήτη που είναι υγρόψυκτοi. Στο πίσω μέρος του σκάφους, κάθε μονάδα κίνησης έχει τη δική της μετάδοση, μία στα αριστερά και μία στα δεξιά.

 

Cigarette AMG Electric Drive Concept 0000a

 

Η ισχύς των 2200 ίππων και η ροπή των 3000 Nm συνδυάζονται για να φτάσουν σε μια εκπληκτική τελική ταχύτητα πάνω από 160 χλμ./ώρα (99,5 μίλια/ώρα). Το χαμηλό δε κέντρο βάρους και η βέλτιστη κατανομή βάρους του σκάφους, εξασφαλίζουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά χειρισμού κατά τη διάρκεια γρήγορων αλλαγών κατεύθυνσης. Η μπαταρία που τροφοδοτεί τους ηλεκτροκινητήρες με ενέργεια είναι μία συστοιχία 3.456 στοιχείων ιόντων λιθίου χωρητικότητας 240 kWh και τάσης 400 Volt.

 

Cigarette AMG Electric Drive Concept 0000b

Ο σχεδιασμός και τα εξαρτήματα αντανακλούν τα δυναμικά χαρακτηριστικά του Cigarette AMG Electric Drive Concept. Τα σπορ καθίσματα έχουν την υπογραφή Cigarette Racing και οι οθόνες στο ταμπλό (που είναι και αυτό κατασκευασμένο από ανθρακονήματα), παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την ισχύ του κινητήρα, την ταχύτητα, την τάση της μπαταρίας και φυσικά την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

 

Cigarette AMG Electric Drive Concept 000

Το ηλεκτρικό Cigarette είναι εξοπλισμένο με δύο ενσωματωμένους φορτιστές 22 Kw. Προσαρμοσμένη για να ταιριάζει με το πρότυπο υποδομής πολλών αμερικανικών μαρίνων, το σκάφος έχει χωρητικότητα φόρτισης 44 Kilowatts. Η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη σε περίπου επτά ώρες. Για να μειωθεί ο χρόνος φόρτισης σε λιγότερο από τρεις ώρες, το σκάφος μπορεί να είναι εξοπλισμένο με τέσσερεις ενσωματωμένους φορτιστές.

 

Cigarette AMG Electric Drive Concept 000a

Η προηγμένη τεχνολογία και η τεχνογνωσία του κόσμου της Formula 1 κλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της μπαταρίας: Η μπαταρία είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Mercedes-AMG GmbH στο Affalterbach και της Mercedes AMG High Performance Powertrains Ltd. στο Brixworth της Αγγλίας. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με την Mercedes-AMG εδώ και πολλά χρόνια.

 

Cigarette AMG Electric Drive Concept 000α1

 

Cigarette AMG Electric Drive Concept 000β

 

Cigarette AMG Electric Drive Concept 004

 

Cigarette AMG Electric Drive Concept 003

 

Cigarette AMG Electric Drive Concept 002

 

Cigarette AMG Electric Drive Concept 001

 

Cigarette AMG Electric Drive Concept 004 logo

Διαβάστηκε 1177 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ηλεκτρικές Εξωλέμβιες Μηχανές Narke Electrojet »

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων