Σάββατο, 08 June 2019 16:33

Narke Electrojet

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Narke Electrojet 001

 

Η ουγγρική εταιρεία Narke, παρουσίασε το Electrojet, το πρώτο παγκοσμίως, jet ski με ηλεκτροκινητήρα, το οποίο χάρη στην ηλεκτρική του κίνηση, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και αντιπροσωπεύει ένα "πράσσινο" μέλλον.

Η οικολογική φιλοσοφία της κατασκευής του Electrojet, προστατεύει το νερό και την ακτογραμμή από τις εκπομπές καυσαερίων και τη ρύπανση από το πετρέλαιο.

 

 

Narke Electrojet 002

 

Το Electrojet, είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και κινείται από ένα τριφασικό ασύγχρονο και υδρόψυκτο ηλεκτροκινητήρα ισχύος 60 ίππων (45 kW), που του προσφέρει τελική ταχύτητα στο νερό 55 χλμ./ώρα (35 μίλια/ώρα, ηλεκτρονικά περιορισμένη), με το χρόνο λειτουργίας του για κάθε πλήρη φόρτιση, να είναι έως 1,5 ώρες, με κανονική χρήση.

 

Narke Electrojet 004

 

Ο θόρυβος λειτουργίας του είναι πολύ πιο ήσυχος από τα συμβατικά jet ski και οι χρόνοι φόρτισης της μπαταρίας ιόντων λιθίου, στο 80% της χωρητικότητας της, είναι 6 ώρες όταν φορτίζει στο σκάφος και 2 ώρες όταν φορτίζει με ταχυφορτιστή.

 

Narke Electrojet 003

 

Το Electrojet, μπορεί να μεταφέρει δύο ή τρεις επιβάτες (ανάλογα με το βάρος τους) και διαθέτει μια όμορφη ψηφιακή οθόνη στο τιμόνι, για πλοήγηση, ένδειξη καιρικών συνθηκών και σύνδεση bluetooth, ώστε να παρακολουθούμε τη φόρτιση και την κατάσταση της μπαταρίας από ένα smartphone.

 

Narke Electrojet 007

 

Η τιμή του θα είναι περίπου 44,000 ευρώ.

 

Narke Electrojet 008


Διαβάστηκε 582 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CIGARETTE AMG Electric Drive Concept Hinckley Dasher »

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων