Σάββατο, 08 June 2019 19:59

Q-yachts Q30

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(15 ψήφοι)

Q YACHTS Q30 001

 

Η Φινλανδική Q-yachts, έχει εξελίξει εδώ και 10 χρόνια, ένα σιωπηλό σύστημα πρόωσης για σκάφη. Αυτό το νέο σύστημα είναι γνωστό ως Oceanvolt, ένα state-of-the-art ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης, ειδικά για σκάφη.

 

Q YACHTS Q30 002

 

Αυτό επέτρεψε στην Q-yachts να παρουσιάσει το Q30, το πρώτο γιώτ στον κόσμο με ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης. Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ ιδέας και δημιουργίας, το Q30 περιλαμβάνει τα τελευταία χαρακτηριστικά και καινοτομίες της βιομηχανίας σκαφών. Προς το παρόν, διατίθεται μόνο σε 4 χώρες, κυρίως στη Φινλανδία, τη Γερμανία, τη Νορβηγία και την Ελβετία.

 

Q YACHTS Q30 003

 

Το μήκους 9,30 μέτρων Q30, διαθέτει έναν αθόρυβο ηλεκτρικό κινητήρα Oceanvolt AXC20 με συνεχή ισχύ 20kW. Η μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 30kWh, παρέχει αυτονομία 42 ναυτικών μιλίων, ενώ μια προαιρετική μπαταρία με χωρητικότητα 60kWh, αυξάνει την αυτονομία στα 80 ναυτικά μίλια. Η ταχύτητα κρουαζιέρας είναι 9 κόμβοι, ενώ η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει το Q30 είναι 15 κόμβοι.

 

Q YACHTS Q30 004

 

Το Q30, διαθέτει επίσης ψηφιακή οθόνη αφής, η οποία παρέχει τον έλεγχο ολόκληρου του σκάφους και έναν ψηφιακό χάρτη για καλύτερη πλοήγηση. Επιλέγοντας μια καθαρή, μινιμαλιστική αισθητική, το Q30 έρχεται σε ένα ολόλευκο κέλυφος από το κύτος μέχρι την καμπίνα κάτω από το κατάστρωμα.

 

Q YACHTS Q30 005

 

Ενώ είναι πολύ μικρότερο σε σύγκριση με άλλα σκάφη, το Q30 μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 8 επισκέπτες ταυτόχρονα με τη βοήθεια του πολυλειτουργικού καταστρώματος παραλίας στο πίσω μέρος. Η εκπληκτικά ευρύχωρη καμπίνα κάτω από τη γέφυρα, διαθέτει και καθιστικό με μπάνιο. Υπάρχουν επίσης πολλά παράθυρα για τον φυσικό φωτισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ φώτα LED αναλαμβάνουν όταν πέφτει το βράδυ.

Διαβάστηκε 731 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Hinckley Dasher TAIGA ORCA electric jetski »

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων