Τρίτη, 31 March 2020 08:44

TAIGA ORCA electric jetski

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)
Taiga Orca jetski amperorio 001
 
Η καναδική εταιρεία Taiga Motors, παρουσίασε το ηλεκτρικό Orca, το πιο εξελιγμένο jetski και ένα απο τα πρώτα ηλεκτρικά  στον κόσμο, στοχεύοντας να ξεκινήσει τις πωλήσεις του τον Απρίλιο του 2020.
 
Το Orca, θα παράγεται σε 10 διαφορετικά χρώματα, με δυνατότητα επιλογής της ταπετσαρίας του καθίσματος, ανάμεσα σε μια ποικιλία χρωμάτων και ανθεκτικών υφασμάτων τελευταίας τεχνολογίας. Η τιμή του θα ξεκινά από 24.000 $.
 

Taiga Orca jetski amperorio 002


Το Orca, εισάγει μια νέα εποχή σχεδιαστικής αντίληψης για τα jetski, καθώς διαθέτει αεροδυναμικά σμιλευμένο σώμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και μοναδικό σχεδιασμό καθίσματος.
 
Ο νέος σχεδιασμός αιωρούμενου καθίσματος, προσφέρει στο σκάφος μειωμένο ύψος, με συνέπεια το χαμηλότερο κέντρο βάρους απο οποιοδήποτε άλλο μοντέλο του ανταγωνισμού. Για τον αναβάτη, αυτό μεταφράζεται σε αυξημένη σταθερότητα και ακρίβεια στους ελιγμούς στο νερό.
 

Το αιωρούμενο κάθισμα, μπορεί να ρυθμιστεί για διαφορετικές συνθήκες οδήγησης, νερού και κύματος.

 

Taiga Orca jetski amperorio 003

 

Στο τιμόνι, υπάρχει έγχρωμη ψηφιακή οθόνη, η οποία μέσω υπολογιστή, προσφέρει συνδεσιμότητα για λειτουργίες GPS, LTE, Wi-Fi και Bluetooth, δυνατότητα σύνδεσης φωτογραφικών μηχανών και sonar, δυνατότητα επικοινωνίας με το σκάφος εξ' αποστάσεως μέσω smartphone, καθώς και ένας αισθητήρας θερμοκρασίας νερού.

Το σύστημα διαχείρισης, θα επιτρέψει επίσης στον αναβάτη, να ρυθμίσει και να αποθηκεύσει στη μνήμη του, ένα ευρύ φάσμα τρόπων οδήγησης. Αυτή η δυνατότητα, επιτρέπει στον αναβάτη να προσαρμόζει εύκολα τη δυναμική οδήγησης από το χαλαρό παιχνίδι στις αγωνιστικές επιδόσεις.

Όλες οι λειτουργίες, αναβαθμίζονται απο την εταιρεία. Επίσης, προσφέρεται απομακρυσμένη διάγνωση βλάβης, όπου κι αν βρίσκεται το σκάφος.

 

Taiga Orca jetski amperorio 004

 

Το Orca, καλύπτεται από 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας του ηλεκτροκινητήρα χωρίς συντήρηση και επίσης προσφέρεται απομακρυσμένη διάγνωση βλάβης όπου κι αν βρίσκονται.

Διαστάσεις: Μήκος 2.90 m., Πλάτος 1.2 m., Ύψος 1.01 m.

Βάρος: 263 kgr.

Ιπποδύναμη: 134kW (180hp) direct drive

Χωρητικότητα μπαταρίας: 23 kWh

Αυτονομία: 2 ώρες

Χρόνος Φόρτισης: 80% της χωρητικότητας, σε 20 λεπτά με γρήγορη φόρτιση.


Ανώτατη ταχύτητα: 104 χλμ/ώρα / 65 mphΔιαβάστηκε 664 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Q-yachts Q30 ZIN Boat, ηλεκτρικό ταχύπλοο »

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων