Παρασκευή, 16 June 2017 21:32

XTRAC P1227 κιβώτια ταχυτήτων γιά EV

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

xtrax p1227

 

Η σειρά κιβωτίων ταχυτήτων P1227 της Xtrac έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη απαίτηση της αγοράς για μονάδες ταχυτήτων και μετάδοσης, ηλεκτρικών αυτοκινήτων (EV).

 Προσφέρει μια σειρά δυνατοτήτων εγκατάστασης για γρήγορους και ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες για supercars με πίσω η μπροστινή κίνηση η και τετρακίνησης. Το νέο σύστημα μετάδοσης μπορεί να ενσωματωθεί σε κινητήρες της BorgWarner, της GKN και της YASA, οι οποίοι συνεργάστηκαν με την Xtrac για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας τους σε αυτή τη μετάδοση.

Οι διπλοί ηλεκτροκινητήρες του συστήματος μετάδοσης παρέχουν επίσης εγγενείς ικανότητες διόρθωσης ροπής. Για εφαρμογές χαμηλότερης ισχύος μπορεί να καθοριστεί ένας μικρότερος ηλεκτροκινητήρας, μειώνοντας περαιτέρω το συνολικό βάρος του οχήματος και απαιτώντας ακόμη μικρότερο χώρο. Η εξαιρετικά διαμορφωμένη φύση του σχεδιασμού επιτρέπει επίσης να προσδιοριστεί ένα ανοιχτό ή ένα περιορισμένο slip διαφορικό.

 

xtrax p1227 002

 

Επιπλέον, η σειρά κιβωτίων ταχυτήτων P1227 προσφέρει μια σειρά από μοναδικές σχέσεις μετάδοσης, καθώς και σημαντική διάταξη κινητήρα-γεννήτριας και επομένως δυνατότητες εγκατάστασης οχήματος. Αυτό επιτρέπει τη μετάδοση, για παράδειγμα, σε γωνία 90 μοιρών από τους κινητήρες που είναι τοποθετημένοι κατακόρυφα άνωθεν έως οριζόντια μπροστά από την έξοδο.

Ησειρά κιβωτίων ταχυτήτων P1227προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα βελτίωσης NVH για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές σιωπηλών ηλεκτρικών οχημάτων καθώς και την ανθεκτικότητα που απαιτείται για αυτήν την αγορά. Εχουν σχεδιαστεί για να ενσωματωθούνσε κινητήρες YASA P400, GKN AF130 ή AF230 ή BorgWarner HVH-250-090-SOM ή HVH-250-115-DOM.

Διαβάστηκε 632 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 July 2019 10:04

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.


Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων