Παρασκευή, 16 June 2017 22:31

GKN Συστήματα μετάδοσης κίνησης EV

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

GKN complete edrive system with floor min

 

Η GKN που συνεργάζεται στενά με τους πελάτες της για να διασφαλίσει ότι θα έχουν τις επιδόσεις που απαιτούν από τους ηλεκτρικούς κινητήρες τους, λανσάρει στην αγορά το πλήρες σύστημα eDrive με πάτωμα.

Ενώ τα συστήματα των ανταγωνιστών συνδέουν ουσιαστικά τυποποιημένους κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων μετατροπέα και μειωτήρα, η συμπαγής μονάδα GKN ενσωματώνει τα τρία σε μια ενιαία μονάδα. Αυτό όχι μόνο καθιστά απλούστερη τη συνδεσμολογία και την παραγωγή, αλλά και βελτιώνει την αποδοτικότητα του συστήματος.

 

Όλες οι δεκαετίες εμπειρίας της GKN στην ολοκλήρωση της μετάδοσης με συστήματα κίνησης όλων των τροχών και η μακροπρόθεσμη επένδυσή της στο eAxles πηγαίνουν στην παροχή ενός συστήματος compacteDrive, λέει ο Peter Moelgg, διευθύνων σύμβουλος της eDrive & AWD της GKN Driveline. Οι τεχνολογίες μας προσφέρουν απλούστερη προσφορά στους καταναλωτές υβριδίων plug-in. Οι μηχανικοί της GKN βοηθούν όλο και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες να μετατρέψουν την ηλεκτρική πρόωση σε συναρπαστικές νέες υβριδικές εμπειρίες σε όλους τους τροχούς.

 

GKN edrive unit 002

Η νέα μονάδα ενσωματώνει έναν υδρόψυκτο ηλεκτρικό κινητήρα και έναν μετατροπέα με ένα κιβώτιο ταχυτήτων μειωμένης ταχύτητας eAxle. Το σύστημα eDrive all-in-one αντικαθιστά ακόμη και την εξωτερική καλωδίωση με μια ράβδο διαύλου για την εξάλειψη των μη απαραίτητων μηχανικών διεπαφών. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα eDrive με υψηλότερη πυκνότητα ισχύος που είναι πιο απλή στην εγκατάσταση. Το σύστημα παράγει μέγιστη ισχύ 65kW και μπορεί να μεταφέρει έως και 2.000 Nm ροπής στους πίσω τροχούς. Η πλήρης μονάδα eDrive έχει ύψος μόλις 300 χιλιοστά και πλάτος 325 χιλιοστά και ζυγίζει 54 κιλά, καθιστώντας το 20 χιλιοστά στενότερο και 2,5 κιλά ελαφρύτερο από συγκρίσιμα συστήματα.

 

GKN edrive unit 003

"Οι αυτοκινητοβιομηχανίες επιθυμούν όλο και περισσότερα συστήματα eDrive από τους προμηθευτές, αντί να προμηθεύουν τα διαφορετικά στοιχεία από διαφορετικές εταιρείες", λέει ο Moelgg. Η τεχνογνωσία των συστημάτων GKN εξασφαλίζει ότι, παρά τις σημαντικές διαφορές στις ακουστικές ιδιότητες του μετατροπέα, του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων, το συνολικό σύστημα προσφέρει μια ομαλή, σχεδόν αθόρυβη ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης. Η εταιρεία προωθεί την ανάπτυξη της τεχνολογίας eAxle από το 2002 και έχει παράγει πάνω από 300.000 μονάδες στις εγκαταστάσεις παραγωγής της στην Ευρώπη και την Ιαπωνία. Η εταιρεία βραβεύθηκε για τη συμβολή της στο plug-in υβριδικό πρόγραμμα Porsche 918 Spyder. Η GKN εγκαινίασε την πρώτη ηλεκτρονική έκδοση δύο ταχυτήτων παγκοσμίως στην plug-in υβριδική BMW i8 και επίσης προμηθεύει το eAxle στο πρόγραμμα PHEV Twin T8 του Volvo XC90.

Διαβάστηκε 642 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 July 2019 10:03

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.


Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων