Παρασκευή, 31 May 2019 18:45

JuiceBox Pro 32, οικιακός φορτιστής ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

juicebox 32 001

 

Ο JuiceBox Pro 32 είναι ένας συμπαγής, πλήρως αδιάβροχος (IP66) και ανθεκτικός επιτοίχιος φορτιστής, με πανέμορφη σχεδίαση, ο οποίος διαθέτει καλώδιο σύνδεσης type2,

μήκους 3,8 μέτρων για εύκολη πρόσβαση στο όχημα, σύνδεση WiFi ώστε να μπορείτε να ελέγχετε εξ' αποστάσεως τη φόρτιση από το τηλέφωνό σας κάθε φορά που το χρειάζεστε και δυνατότητα απομνημόνευσης έως και 10 αυτόματων ειδοποιήσεων, π.χ. τρέχουσα φόρτιση, ολοκλήρωση φόρτισης κ.λ.π.

 

juicebox 32 006

 

Ο φορτιστής JuiceBox Pro 32, μπορεί να λειτουργήσει τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, παρέχει γρήγορη φόρτιση έως 22 kW όταν συνδέεται σε 3φασικό δίκτυο και 7,4 kW όταν το δίκτυο είναι 1φασικό (ασφάλεια 32 A) και είναι έτοιμος για την βέλτιστη φόρτιση και μελοντικών ηλεκτρικών μοντέλων, που σημαίνει ότι αγοράζοντας ένα έξυπνο και γρήγορο φορτιστή JuiceBox Pro 32, δεν θα χρειαστεί να τον αντικαταστήσετε ή αναβαθμίσετε αργότερα, ακόμη και αν το τωρινό ηλεκτρικό σας όχημα δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την ταχύτητα φόρτισης.

 

juicebox 32 010

 

Με την εφαρμογή JuiceNet, μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας όχημα από όπου κι αν βρίσκεστε. Επίσης, διαθέτει, ενδεικτικές λυχνίες LED που υποδεικνύουν τη συνδεσιμότητα WiFi, την κατάσταση φόρτισης και δυνατότητα προβολής των δεδομένων φόρτισης σε πραγματικό χρόνο και του ιστορικού μέσω του πίνακα ελέγχου ή των εφαρμογών smartphone - Android ή iOS. Mπορείτε δε να παρακολουθήσετε, να διαχειριστείτε και να ελέγξτε τον φορτιστή σας, φωνητικά, μέσω των εφαρμογών Amazon Echo Alexa και Google Home.

Διαβάστηκε 702 φορές

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων