DEKA batteries 001

Η East Penn manufacturing co., που ιδρύθηκε το 1947, είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο μπαταριών της Αμερικής και οι μπαταρίες που παράγει βρίσκονται πολύ ψηλά στην παγκόσμια κλίμακα ποιότητας και αξιοπιστίας.

ROLLS batteries 001

 

Για περισσότερο από 60 χρόνια, η εταιρεία Surrette Battery Company, η οποία ιδρύθηκε το 1935 στο Springhill του Καναδά, κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή μπαταριών μολύβδου οξέος βιομηχανικού τύπου, με το όνομα Rolls ως κύριο brand name.

Inci GS Yuasa Aku

 

Η ιαπωνική GS Yuasa, ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές μπαταριών στον κόσμο, έχει πλέον στρατηγικής σημασίας εταιρική σχέση με την τουρκική εταιρεία Inci Aku.

Valence U Charge XP 001

 

Οι μπαταρίες λιθίου της εταιρείας Valence, που εδρεύει στο Austin του Texas, των Η.Π.Α, με την σειρά U-Charge XP, αποτελούν μια οικογένεια μπαταριών 12, 18, 24 και 36 volt,

EarthX battery 001

 

Οι μπαταρίες λιθίου EarthX έχουν πρωτοπορήσει στην τεχνολογία αιχμής, κάτι που τις καθιστά, από τις πιο προηγμένες μπαταρίες λιθίου στην αγορά σήμερα.

Rescue 4000 Battery Booster 001

Ο εκκινητής RESCUE 4000HD Heavy Duty, είναι η ιδανική λύση για αυτοκίνητα, ελαφρά φορτηγά, οχήματα SUV, επιχειρήσεις Parking, ιδιωτικά γκαράζ, συνεργεία και επιχειρήσεις πώλησης αυτοκινήτων.

Mastervolt MLI E 12 1200 001

 

Η μπαταρία MLI-E 12/1200, ιόντων λιθίου της Mastervolt, κλείνει το χάσμα μεταξύ των σειρών MLS και MLI Ultra 2500 και 5000. Η μπαταρία MLI-E είναι ιδανική για εφαρμογές όπου η μεγάλη διάρκεια ζωής, το ελαφρύ βάρος, η γρήγορη φόρτιση και η συμπαγής κατασκευή, είναι τα ζητούμενα.

Fire Fly Oasis 001

 

Η μπαταρία Oasis της Firefly, κατασκευασμένη με την τεχνολογία Microcell Carbon Foam, προσφέρει την καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τις συμβατικές μπαταρίες Lead Acid και premium.

Schumacher DSR104 jump starter

 

Ο Schumacher DSR104, είναι ένας ισχυρός εκκινητής (booster / jump starter) υψηλής παροχής ρεύματος εκκίνησης, κατάλληλος για κάθε αυτοκίνητο, φορτηγό και σκάφος.

Schumacher SBT1

 

Η αμερικανική εταιρεία Schumacher electric, διαθέτει στην αγορά το SBT1, ένα ασύρματο tester μπαταρίας και ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου, που ανιχνεύει την κατάσταση τους και μεταφέρει ασύρματα, τα δεδομένα των αποτελεσμάτων στο Smartphone ή σε ένα Laptop.

AtlasBX batteries 0001

 

Η ATLASBX Corporation, που ιδρύθηκε στην Κορέα το 1944, είναι ένα εργοστάσιο κατασκευής μπαταριών για κάθε εφαρμογή, που καταβάλει συνεχείς προσπάθειες για τεχνολογικές καινοτομίες.

HYUNDAI HSC1500 CHARGER

 

Ο ηλεκτρονικός φορτιστής HSC1500 της Hyundai, ανήκει στην οικογένεια των τεχνολογικά προηγμένων φορτιστών που κατασκευάζει η Hyundai Corporation

Poweroad Lithium 001

 

Η Poweroad σχεδίασε και δημιούργησε μια υψηλής ισχύος μπαταρία ιόντων λιθίου (LiFePO4), η οποία είναι εξαιρετικά ελαφριά με περίπου το ένα τρίτο του βάρους των μπαταριών μολύβδου-οξέος.

CEMONT booster PPS 70 001

 

Ο εκκινητής CEMONT PPS 70, αποδίδει υψηλότατη ισχύ εκκίνησης στα 12 και στα 24 Volts και προορίζεται για επαγγελματική χρήση, στο συνεργείο ή στο δρόμο,

SCHUMACHER Hybrid 1200

 

Η αμερικάνικη εταιρεία Schumacher Electric, που διαθέτει στην αγορά κορυφαίους εκκινητές, παρουσίασε έναν υβριδικό, ελαφρύ, συμπαγή και ισχυρό εκκινητή, με ισχύ που παράγεται με συνδυασμό υπερπυκνωτών και μπαταρίας λιθίου.

cemont cyberboost 1000

 

Ο φορτιστής CYBER 1000 της εταιρείας CEMONT, είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους των μπαταριών (μολύβδου, κλειστού τύπου, AGM και GEL) με χωρητικότητες από 15 Ah έως και 500 Ah,

CATERPILLARCJ3000E

Ο επαναφορτιζόμενος εκκινητής μπαταρίας CATERPILLAR CJ3000E παρέχει στιγμιαίο ρεύμα 1000Α για άμεση εκκίνηση σε αυτοκίνητα, σκάφη, τροχόσπιτα, ημιφορτηγά τρακτέρ κ.α.

FacomBoosterB124.1

 

Ο εκκινητής FACOM B124.1, είναι κατάλληλος για αυτοκίνητα και φορτηγά και έχει ενσωματωμένη χειρολαβή για ευκολότερη μεταφορά.

Panasonic Caos 001

 

Οι μπαταρίες της σειράς Caos, με το χαρακτηριστικό μπλέ χρώμα, είναι κατασκευασμένες στην Ιαπωνία με την καινοτόμο τεχνολογία, που έχει αναπτύξει η Panasonic για να αυξήσει την ενεργειακή απόδοση τους.

SHURIKEN batteries 001

 

Οι μπαταρίες Shuriken, έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν υψηλό ρεύμα εκκίνησης σε αυτοκίνητα, σκάφη, μοτοσυκλέτες καθώς και για εφαρμογές καταναλώσεων στα σύγχρονα συστήματα ήχου υψηλής απόδοσης.

STINGER SPV70

 

 

Για σχεδόν 30 χρόνια, η Stinger προσφέρει μία από τις καλλίτερες γκάμες, μπαταριών ηχητικών συστημάτων και εκκίνησης υψηλής απόδοσης, σε όλο τον κόσμο.

AntigravityRS20 000

 

Η μπαταρία λιθίου αυτοκινήτου Antigravity RS-20, είναι σχεδιασμένη για χρήση σε αγωνιστικά αυτοκίνητα, είναι κατά 70% ελαφρύτερη

FIAMM EcoForce 001

 

Οι μπαταρίες EcoForce AGM-VRLA της εταιρείας FIAMM, κατασκευάζονται με τη μεγαλύτερη ακρίβεια, τα εξαρτήματα τους επιλέγονται προσεκτικά για χρήση στις πιο δύσκολες συνθήκες και

MOLL ML30 PRO battery charger 001

 

Ο φορτιστής MOLL ML30 PRO, είναι μια επαγγελματική ηλεκτρονική συσκευή φόρτισης 10 σταδίων, που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους και τις διάφορες τεχνολογίες μπαταριών

MOLL AGM 001

 

Ο μεσαίου μεγέθους κατασκευαστής μπαταριών MOLL, που εδρεύει στην Άνω Φραγκονία της Γερμανίας και μέλος του METAIR GROUP, παράγει υψηλής ποιότητας μπαταρίες start-stop

DelkorAGM 001

 

Οι μπαταρίες Delkor AGM είναι η κορυφαία επιλογή (the best of the best) για high-end και προηγμένα οχήματα χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου με υψηλές ηλεκτρικές απαιτήσεις.

DELKOR YTX20HL BS

 

Το όνομα του συγκεκριμένου εργοστασίου μπαταριών εμπνέει σεβασμό καί σιγουριά στους επαγγελματίες ανά τον κόσμο λόγω της ποιοτικής υπεροχής και της θρηλικής ανθεκτικότητας των προιόντων που παράγει.

Midtronics DSS 5000 001

 

Η εταιρεία Midtronics Inc., πρωτοπόρος και πιό αξιόπιστος κατασκευαστής διαγνωστικών μπαταρίας στην παγκόσμια αγορά, παρουσίασε το νέο διαγνωστικό σύστημα DSS-5000 Diagnostic Service Battery

Midtronics GRX 5100

 

Η συσκευή φόρτισης υψηλής τάσης, Midtronics GRX-5100 EV/HEV μπορεί να φορτίσει και να συντηρήσει την μπαταρία κάθε υβριδικού ή ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

CTEK PRO60 001

Ο επαγγελματικός φορτιστής/τροφοδοτικό CTEK PRO60, έχει δυνατότητες που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες φόρτισης μπαταριών μικρής και μεγάλης χωρητικότητας.

 

K2 battery 1

Η εταιρεία K2 Energy που εδρεύει στη Νεβάδα των Η.Π.Α, όχι μόνο παρέχει τεχνολογία αιχμής στην αγορά αποθήκευσης ενέργειας ιόντων λιθίου αλλά

XS POWER XP130

Η εταιρεία XS Power, που εδρεύει στις Η.Π.Α, είναι γνωστή για την κορυφαία απόδοση των πιο ισχυρών AGM μπαταριών της αγοράς.

Exide Edge FP AGM 24DP

Οι μπαταρίες Exide Edge είναι οι πρώτες και μοναδικές μπαταρίες AGM, με τεχνολογία SureLife Graphite.

Exide EP900

Οι μπαταρίες EXIDE DUAL AGM, έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την παροχή ενέργειας σε σκάφη

GENASUN GLi 12 360Ah Lithium

Η εταιρεία GENASUN, κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά, την μπαταρία λιθίου φωσφορικού σιδήρου GLi-24-180, που είναι η αποδοτικότερη, μπαταρία λιθιόυ στον κόσμο, με απόδοση 103 Wattώρες ανά κιλό βάρους.

GENASUN GLi 12 360Ah Lithium

Η εταιρεία GENASUN, κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά, την μπαταρία λιθίου φωσφορικού σιδήρου GLi-12-360, που είναι η αποδοτικότερη μπαταρία λιθιόυ στον κόσμο, με απόδοση 103 Wattώρες ανά κιλό βάρους.

GRAPHENE BATTERY 001

 

Οι μπαταρίες Graphene είναι η επόμενη τεχνολογία μετά τις μπαταρίες Λιθίου στο κοντινό μέλλον. Μια εταιρεία έχει αναπτύξει μια νέα μπαταρία, που ονομάζεται

indurapower001

Οι μπαταρίες InduraPower είναι μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής ποιότητας

OPTIMA 008

Με 40 χρόνια ιστορίας της τεχνολογικής καινοτομίας και της μηχανικής, οι μπαταρίες OPTIMA® προσφέρουν ασταμάτητη δύναμη για όπου χρειάζεται.

NORTHSTAR battery 001 

Η NorthStar είναι παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανάπτυξη μιας καινοτόμου σειράς μπαταριών και λύσεων ισχύος. Σε αντίθεση με τις συμβατικές, οι μπαταρίες της NorthStar δεν αλλοιώνονται από καταστροφικές βλάβες.