Κυριακή, 25 March 2018 14:56

K2 ENERGY, μπαταρίες λιθίου για Marine εφαρμογές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(14 ψήφοι)

K2 battery 1

 

Η εταιρεία K2 Energy που εδρεύει στη Νεβάδα των Η.Π.Α, όχι μόνο παρέχει τεχνολογία αιχμής στην αγορά αποθήκευσης ενέργειας με μπαταρίες ιόντων λιθίου αλλά

διαθέτει μια ομάδα επιστημόνων και μηχανικών παγκόσμιας κλάσης με εκτενή γνώση και εμπειρία σε όλες τις πτυχές του σχεδιασμού της αποθήκευσης ενέργειας, της ολοκλήρωσης συστημάτων, της κατασκευής, των δοκιμών υποστήριξης και του ποιοτικού ελέγχου (K2 ENERGY batteries video).

 

K2 B12VG27 2 Lithium battery

Η εταιρεία Το K2 διαθέτει στην αγορά τις μπαταρίες της σειράς K2 PRO SERIES, που αποτελούν σίγουρες λύσεις για όλες τις εφαρμογές (αυτοκίνητο, σκάφος, τροχόσπιτο, μοτοσυκλέτα) και είναι σε θέση να τις βελτιστοποιήσει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή παροχή ενέργειας.

Οι μπαταρίες της σειράς K2 PRO SERIES, διατίθενται σε δύο τύπους K2B12VG27-2 και K2B12VG27-3, ειδικά σχεδιασμένους για καταναλώσεις, με χωρητικότητες 48 Ah και 111 Ah αντίστοιχα (σε 5ωρη εκφόρτιση C5) και με κοινές διαστάσεις μήκος 307.4 mm, πλάτος 167.7 mm και ύψος 210.8 mm. Τα βάρη τους είναι εντυπωσιακά μειωμένα σε 8,60 και 13,30 κιλά, αντίστοιχα.                                                                                                                              

Οι μπαταρίες λιθίου φωσφορικού σιδήρου (LFP) της K2 θεωρούνται οι ασφαλέστερες στην αγορά, συνδυάζοντας τη σταθερότητα που είναι εγγενής στην τεχνολογία LFP με ένα πατενταρισμένο σχεδιασμό κυψελών. Οι μπαταρίες περνούν τον αυστηρό έλεγχο UN / DOT, δεν περιέχουν δηλητηριώδη χημικά και δεν παρουσιάζουν θερμική διαφυγή.                                                                                                                                                       

Η τεχνολογία μπαταριών Lithium Ion της Κ2, παρέχει υψηλή ισχύ και ενεργειακή πυκνότητα χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια. Οι μπαταρίες της δεν παρουσιάζουν το φαινόμενο της θερμικής διαφυγής, έχουν χαμηλή απώλεια χωρητικότητας, χαμηλή σύνθετη αντίσταση και ελαφρύ βάρος που φθάνει μέχρι και το 1/3 του αντίστοιχου των συμβατικών μπαταριών μολύβδου οξέος.

Μπορούν να εκφορτισθούν  μέχρι και το 100% της χωρητικότητας τους, επιτρέποντας στα στοιχεία λιθίου, τις μπαταρίες και τα συστήματά τους να ανταποκρίνονται, συχνά υπερβαίνοντας τις ενεργειακές ανάγκες και ακόμη και αποφεύγοντας την ανάγκη για πλεονάζουσα χωρητικότητα.                                                                                                                                                           

Η τεχνολογία μπαταριών ιόντων λιθίου (Lithium Ion) HT της Κ2, βελτιώνει την ισχύ και την ενέργεια σε ακραίες θερμοκρασίες, τη διάρκεια ζωής σε κύκλους και μπορεί να υπερβεί τις επιδόσεις άλλων παραδοσιακών συστοιχειών λιθίου έως και 3 φορές, μειώνοντας ή εξαλείφοντας την ανάγκη για θερμική διαχείριση.                     

Η εκτεταμένη σειρά μπαταριών για εφαρμογές Marine και RV, που μπορούν να ξεπεράσουν σε διάρκεια τις παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου οξέος έως και 10 φορές σε 100% βάθος εκφόρτισης. Οι μπαταρίες K2 είναι η ανώτερη και ασφαλέστερη επιλογή για να απολαύσετε όλες τις αγαπημένες σας υπαίθριες δραστηριότητες.

Διαβάστηκε 867 φορές

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων