Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 April 2018 14:34

Midtronics DSS-5000, διαγνωστικό για κάθε τύπο μπαταρίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Midtronics DSS 5000 001

 

Η εταιρεία Midtronics Inc., πρωτοπόρος και πιό αξιόπιστος κατασκευαστής διαγνωστικών μπαταρίας στην παγκόσμια αγορά, παρουσίασε το νέο διαγνωστικό σύστημα DSS-5000 Diagnostic Service Battery

με τεχνολογία σχεδιασμένη να παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και τη φόρτιση της μπαταρίας.
Το DSS-5000 Diagnostic Service Battery, διαθέτει το Production Conductance, μια τεχνολογία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει περισσότερες και βαθύτερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας (State Of Charge) και την κατάσταση υγείας (State Of Health) με έλεγχο της αγωγιμότητας.
Αυτή η νέα τεχνολογία Midtronics προσφέρει σημαντικά λιγότερες αποφάσεις Charge & Retest, επιπλέον των προειδοποιήσεων για τη δυναμικότητα της μπαταρίας.
Λόγω του αριθμού των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στα σημερινά οχήματα, επιβάλλεται αύξηση στην εφεδρική χωρητικότητα των μπαταριών και το DSS-5000 μπορεί να ανιχνεύσει και να επισημάνει τα προβλήματα αποθεματικής ικανότητας και προβλήματα που προξενούν απώλεια της ομαλής λειτουργίας του οχήματος.

 

Midtronics DSS 5000 003

 

Το DSS-5000 υποστηρίζει διαγνωστικά όλες τις συμβατικές μπαταρίες ασβεστίου μολύβδου-οξέος και AGM/EFB προηγμένων συστημάτων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος Stop & Start.
Με σχεδιασμό που κάνει εύκολη τη μεταφορά και το κράτημα, το DSS-5000 περιλαμβάνει έναν ελεγκτή έγχρωμης οθόνης 5 ιντσών, βάση ελέγχου και βάση σύνδεσης φόρτισης / αποθήκευσης (ο ενσωματωμένος εκτυπωτής είναι προαιρετικός).
Μια ενσωματωμένη κάμερα υποστηρίζει λήψη VIN και ο αποσπώμενος ελεγκτής διευκολύνει την εκτέλεση λειτουργιών δοκιμής συστήματος και σάρωσης και παρέχει μια βολική επιλογή για τη διανομή των αποτελεσμάτων διάγνωσης της μπαταρίας στους πελάτες.
Η οθόνη αφής παρέχει εύκολη πλοήγηση στο σύστημα και εμφανίζει μια σειρά προ-προγραμματισμένων εφαρμογών υπηρεσιών που προωθούν γρήγορες δοκιμές χωρίς σφάλματα, ιδανικές για πολυάσχολους ή άπειρους τεχνικούς. Το εργαλείο εντοπίζει αυτόματα το σύστημα του οχήματος και της μπαταρίας από το VIN και καθοδηγεί τον χρήστη μέσω του τρόπου σωστής δοκιμής του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας εγγραφής μπαταρίας (εάν απαιτείται) και της λίστας ελέγχου επαναφοράς στην οθόνη.

 

Midtronics DSS 5000 005b


Το DSS-5000 υποστηρίζει τις μελλοντικές τεχνολογίες οχημάτων / μπαταριών μέσω αυτόματων ενημερώσεων λογισμικού που εκπέμπονται ασύρματα με τη συντήρηση του προγράμματος BMIS (Middronics Management Information System). Η καταγραφή του VIN μέσω μιας ενσωματωμένης φωτογραφικής μηχανής δημιουργεί αρχεία υπηρεσιών οχημάτων στο BMIS και προσφέρει στη διαχείριση καταστημάτων ένα διοικητικό εργαλείο για την καθιέρωση και την παρακολούθηση των στόχων εξυπηρέτησης της μπαταρίας ομάδας. Οι δυνατότητες λειτουργίας Wi-Fi και Bluetooth, υποστηρίζουν ευέλικτες δυνατότητες δικτύωσης.
Το DSS-5000 είναι διαθέσιμο τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πλατφόρμα DSS-5000 έχει ήδη υιοθετηθεί από πολλούς μεγάλους πελάτες και σύντομα θα χρησιμοποιηθεί σε σημεία εξυπηρέτησης των αντιπροσώπων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

 

Midtronics DSS 5000 002

Διαβάστηκε 1201 φορές