Παρασκευή, 06 April 2018 22:51

Antigravity RS-20, έξυπνη μπαταρία λιθίου, αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)

AntigravityRS20 000

 

Η μπαταρία λιθίου αυτοκινήτου Antigravity RS-20, είναι σχεδιασμένη για χρήση σε αγωνιστικά αυτοκίνητα, αφού είναι κατά 70% ελαφρύτερη σε σχέση με τις μπαταρίες μολύβδου/οξέος, με βάρος 4,5 kgr (Antigravity RS-20 battery video).

 

AntigravityRS20 002

 

Η μπαταρία Antigravity RS-20, διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης της χωρητικότητας (BMS) για την εξισορρόπηση των κυψελών λιθίου, ώστε να παρέχει την ασφαλέστερη και την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής.

 

AntigravityRS20 003

 

Το σύστημα BMS διαθέτει αυτόματο διακόπτη χαμηλής τάσης που περιορίζει την υπερβολική εκφόρτιση και προστατεύει την μπαταρία από ζημιές. Με την αποκλειστική τεχνολογία "RE-START", η μπαταρία RS-20 θα μεταφερθεί σε λειτουργία "ύπνου" εάν την υπερεκφορτίσετε, αλλά διατηρεί αρκετή ισχύ για να ξεκινήσει το αγωνιστικό σας αυτοκίνητο όταν πατηθεί το κουμπί RE-START για να ξυπνήσει η μπαταρία (πατήστε 3 δευτερόλεπτα). Αυτό σημαίνει ότι αν αφήσετε κατά λάθος ανοιχτά τα φώτα σας ή το στερεοφωνικό σας, πάλι θα μπορείτε να ξεκινήσετε με σιγουριά.... Απλά πατήστε το κουμπί RE-START και ξεκινήστε!!! Αυτό δεν το προσφέρει καμία άλλη μπαταρία στην αγορά!!!

 

AntigravityRS20 005

 

Η μπαταρία Antigravity RS-20 λειτουργεί και επαναφορτίζεται σωστά με οποιοδήποτε σύστημα φόρτισης που βρίσκεται στα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα. Σε περίπτωση που χρειασθεί να την φορτίσουμε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ ένας φορτιστής ιόντων λιθίου 12,8 volt, σχεδιασμένος για μπαταρίες φωσφορικού λιθίου-σιδήρου LifePo4. H χωρητικότητα της RS-20 είναι 20 Ah και μπορεί να αποδώσει ψυχρό ρεύμα εκκίνησης έως και 1000 CCA. Επιπλέον, τα στοιχεία λιθίου που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία αντέχουν για 2000 κύκλους. (σχεδόν 2 φορές περισσότερο από τις σύγχρονες μπαταρίες μολύβδου/οξέος). Η μπαταρία Antigravity RS-20, έχει μήκος 243 mm, πλάτος 174 mm και ύψος 192 mm.

Διαβάστηκε 1744 φορές

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων