Πέμπτη, 03 May 2018 16:27

EarthX Lithium, μπαταρίες λιθίου αυτοκινήτων, σκαφών και μοτοσυκλετών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)

EarthX battery 001

 

Οι μπαταρίες λιθίου EarthX έχουν πρωτοπορήσει στην τεχνολογία αιχμής, κάτι που τις καθιστά, από τις πιο προηγμένες μπαταρίες λιθίου στην αγορά σήμερα (EarthX PowerSport Lithium batteries video).

 

 

EarthX battery 002

 

Προσαρμοσμένα σχεδιασμένα κελιά για την επίτευξη των υψηλότερων ρευμάτων εκκίνησης, διατίθενται με ενσωματωμένο BMS (battery management system) για απόδοση, ασφάλεια και μακροζωία και με πόλους τοποθετημένους στη μέση, ώστε η πολικότητα, να μετατρέπεται εύκολα σε αριστερή η δεξιά (EarthX Battery Boxes video).

 

EarthX battery 003


Η EarthX έχει πολλές σειρές μπαταριών για να καλύψει τις ανάγκες σας. Η σειρά ETX έχει σχεδιαστεί για τις μοτοσυκλέτες, η σειρά ETX Hundred έχει σχεδιαστεί για αεροσκάφη και αυτοκίνητα και η νέα σειρά ETZ, έχει σχεδιαστεί για racing μοτοσυκλέτες και snowmobiles.

 

EarthX ETX 1200

 

Μια μπαταρία λιθίου EarthX, δεν παρέχει απλώς απίστευτη δύναμη εκκίνησης, αλλά διαρκεί περισσότερο από μια μπαταρία μολύβδου οξέος, δεν παγώνει, δεν βράζει, δεν θειικώνεται, δεν διαβρώνεται, διαρκεί μέχρι και 8 χρόνια αν συντηρηθεί σωστά, έχει χαμηλό ποσοστό αυτοεκφόρτισης, μπορεί να αποθηκευθεί για μήνες χωρίς συντήρηση, δέχεται υψηλό ρεύμα φόρτισης και είναι 80% ελαφρύτερη!. Η μπαταρία EarthX, είναι η πιο προηγμένη μπαταρία λιθίου στην αγορά και κατασκευάζεται στην Αμερική.

 

EarthX ETX 900

 

EarthX ETX 680

EarthX ETZ14C

 

EarthX ETX36D

 

Διαβάστηκε 1365 φορές

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων