Πέμπτη, 03 May 2018 17:32

Valence U-Charge XP, μπαταρίες λιθίου, για κυκλικές εφαρμογές.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)

Valence U Charge XP 001

 

Οι μπαταρίες λιθίου της εταιρείας Valence, που εδρεύει στο Austin του Texas, των Η.Π.Α, με την σειρά U-Charge XP, αποτελούν μια οικογένεια μπαταριών 12, 18, 24 και 36 volts (Valence video).

Οι μπαταρίες Valence U-Charge XP, διατίθενται σε διάφορες χωρητικότητες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δομικό στοιχείο ενός μεγαλύτερου συστήματος αποθήκευσης ενέργειας με σύνδεση σε σειρά ή παράλληλα. Η αρθρωτή τους συνδεσιμότητα, επιτρέπει ευέλικτες διαμορφώσεις, ώστε να ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις απαιτήσεις τάσης και χωρητικότητας (The safety of Valence battery video).

 

Valence U Charge XP 005

 

Οι μπαταρίες Valence, μπορούν εύκολα να συνδεθούν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μία μεγάλη συστοιχία λιθίου και να ανταποκριθούν σε μια ποικιλία εφαρμογών, από 12 έως 1000 volt. Ομοίως, αυτή η αρθρωτή προσέγγιση προσφέρεται για την αύξηση της χωρητικότητας με την παράλληλη σύνδεση μεγάλου αριθμού μπαταριών. Τα πρωτότυπα συστήματα μπορούν να συναρμολογηθούν γρηγορότερα από οποτεδήποτε προηγουμένως, μειώνοντας έτσι το χρόνο ανάπτυξης του έργου και μειώνοντας τα έξοδα μη αναστρέψιμης τεχνολογίας (NRE) (Valence integrated solutions video).

 

Valence U Charge XP 002

 

Κάθε σύστημα περιλαμβάνει ένα σύστημα διαχείρισης μπαταριών το οποίο παρακολουθεί όλες τις τάσεις των μπαταριών, τις θερμοκρασίες, τα ρεύματα και τις καταστάσεις φόρτισης. Η λειτουργική απόδοση και η απόδοση φόρτισης του ιόντος λιθίου επιτρέπει σε ένα πακέτο που είναι 40-50% μικρότερο από ένα συμβατικό πλημμυρισμένο μόλυβδο για να κάνει το ίδιο επίπεδο εργασίας όλη την ημέρα (Valence Marine Applications).

 

Valence U Charge XP 003

 

 Οι μπαταρίες Valence U-Charge XP, ενσωματώνουν ασφαλές φωσφορικό λίθιο σιδήρου-μαγνησίου (LiFeMgPO4) που προσφέρει εγγενή ασφάλεια με διπλάσια διάρκεια χρόνου λειτουργίας και 70% λιγότερο βάρος από τις μπαταρίες μολύβδου οξέος όμοιου μεγέθους (Valence diagnostic monitor kit).

 

Valence U Charge XP 006


Η κυκλική τους ικανότητα, επιδεικνύει ελάχιστη γραμμική εξασθένιση φτάνοντας πάνω από 2500 πλήρεις κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης 100% με ονομαστική χωρητικότητα 80%. Η σειρά U-Charge προσφέρει λύσεις αποθήκευσης ενέργειας σε τυποποιημένα μεγέθη μπαταριών (κατά Battery Council International) για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Χρησιμοποιούνται με επιτυχία, σε εμπορικά οχήματα όπως λεωφορεία EV, φορτηγά μεταφοράς, κλάρκ και σκάφη. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στα ορυχεία, σε μηχανήματα εξόρυξης, στα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, σε αναπηρικά αμαξίδια, σε επαγγελματικές ηλεκτρικές σκούπες και σε ρομποτικές εφαρμογές (Valence unpacking guide).

 

 

Διαβάστηκε 955 φορές

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων