Τετάρτη, 24 July 2019 09:24

1ο βραβείο ποιότητας για τις μπαταρίες ROYAL το 2018

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(15 ψήφοι)

ROYAL Batteries Wins KS QEI Award 2018 For 13th Consecutive Year

 

2018 και οι μπαταρίες ROYAL του εργοστασίου Delkor, ξεπέρασαν για ακόμη μία χρονιά, σε απόδοση όλους τους ανταγωνιστές τους, στον διαγωνισμό υψηλής ποιότητας του κορυφαίου δείκτη (KS-QEI) της Νότιας Κορέας.

Για τα άριστα χαρακτηριστικά τους στις μετρήσεις, τους απονεμήθηκε το 1ο βραβείο της κατηγορίας μπαταριών κορυφαίας ποιότητας, για 13η συνεχόμενη χρονιά.

Στην διοργάνωση των βραβείων KS-QEI, οι μπαταρίες με σήμα ROYAL ή Delkor έχουν λάβει τις υψηλότερες βαθμολογίες για την απόδοση, την ανθεκτικότητα και την συνολική ποιότητα τους και τα σήματα των προιόντων της, ROYAL και Delkor, αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως μπαταρίες αναφοράς και premium μάρκες με μεγάλη αναγνωρισιμότητα της ποιότητας και της επωνυμίας τους.

 

ROYAL batteries awards 2018

 

Ειδικά οι μπαταρίες AGM με σήμα ROYAL ή Delkor,  κατασκευάζονται με την πατενταρισμένη τεχνολογία πλέγματος πλάκας PowerFrame® και διακρίνονται για την άριστη παροχή ρεύματος εκκίνησης, την υψηλή ικανότητα αποδοχής φόρτισης και κυκλικής λειτουργίας (βαθειά εκφόρτιση) και την μοναδική υποστήριξη που μπορούν να παρέχουν στα συστήματα πέδησης ανάκτησης ενέργειας σε οχήματα Start-Stop.

Διαβάστηκε 988 φορές

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων