Παρασκευή, 27 March 2020 18:00

ECOBAT Technologies Ltd, ο μεγαλύτερος παραγωγός ανακυκλώσιμου μολύβδου παγκοσμίως.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)

ECOBAT amperorio 001

 

Η ECOBAT Technologies Ltd. είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός μολύβδου και κραμάτων μολύβδου παγκοσμίως, με εγκαταστάσεις παραγωγής σε πολλές χώρες.

Η ECOBAT, θεωρείται ο παγκόσμιος ηγέτης της τεχνολογίας στην παραγωγή μολύβδου, αφού τα εργοστάσια της, διαθέτουν εμπειρία αιώνων στον κλάδο της μεταλλουργίας με μερικά απο αυτά να έχουν ιστορικούς δεσμούς που ξεκινούν από τον 14ο αιώνα.

 

ECOBAT amperorio 002

 

Ο όμιλος της ECOBAT, διαθέτει 13 εργοστάσια χύτευσης στην Αυστρία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Μ. Βρετανία, 3 στις Ηνωμένες Πολιτείες και 1 στη Νότια Αφρική και συνολικά 3,500 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό.

Η ετήσια παραγωγή μολύβδου, φθάνει τους 840.000 τόνους, απο τους οποίους το 80% προέρχεται απο την ανακύκλωση, με ετήσιο τζίρο 3 δις $.

 

ECOBAT amperorio 003

 

Χρησιμοποιώντας τελευταίες τεχνολογίες αιχμής για να διασφαλισθεί η υψηλή αποδοτικότητα και η περιβαλλοντικά υπεύθυνη παραγωγή του μολύβδου και των υψηλής ποιότητας κραμάτων του, παράγουν υπερυψηλής ποιότητας τελικά προιόντα μολύβδου όπως: bismuth-enhanced and SUPERSOFT-ULTRA TM, SUPERSOFT-HYCYCLE TM soft lead και calcium/silver.

 

ECOBAT amperorio 005

 

Τα εργοστάσια παραγωγής και τα προιόντα της ECOBAT (BBU, BSB, Eco-Bat, F, GAST και HJ ENTHOVEN, Revere, RSR, STCM και STOLBERG), είναι πιστοποιημένα απο το LME (London Metal Exchange).

Επίσης, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία QSL (εξελιγμένη μέθοδος διαχωρισμού του αργύρου απο τον μόλυβδο) έχει τη δυνατότητα να παράγει πάνω από 500 τόνους αργύρου ετησίως.

 

ECOBAT amperorio 008

Διαβάστηκε 490 φορές

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων