Πέμπτη, 09 April 2020 14:01

Tydrolyte, τέλος εποχής για τον ηλεκτρολύτη θειϊκού οξέος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)

Tydrolyte electrolyte amperorio

 

Η εταιρεία Tydrolyte, που εδρεύει στο Texas των Η.Π.Α, κατασκεύασε και παρουσίασε, έναν ηλεκτρολύτη νέας τεχνολογίας, που θα αντικαταστήσει τον ηλεκτρολύτη θειικού οξέος των συμβατικών μπαταριών μολύβδου.

 

 

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο νέος ηλεκτρολύτης, δεν είναι καυστικός, μειώνει την τοξικότητα των μπαταριών, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής τους, αυξάνει την ικανότητα αποδοχής ρεύματος φόρτισης, μειώνει την αντίσταση φόρτισης, την διάβρωση και την απώλεια νερού και βελτιώνει την απόδοση σε μία ευρύτερη κλίμακα θερμοκρασίας περιβάλλοντος.

Ο ηλεκτρολύτης Tydrolyte, έχει δοκιμαστεί με επιτυχία λειτουργώντας σε μεγάλη ποικιλία τύπων μπαταριών μολύβδου, συμπεριλαμβανομένων των συμβατικών SLI, AGM (Absorbent Glass Mat) και άλλων, από διάφορους κατασκευαστές και προμηθευτές μπαταριών παγκοσμίως με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η αντικατάσταση του θειικού οξέος με ένα λιγότερο τοξικό υλικό, προσφέρει στα εργοστάσια, ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη διαδικασία παραγωγής, αυξάνοντας την παραγωγική ικανότητα και μειώνοντας το κόστος παραγωγής. Επίσης, ο ηλεκτρολύτης Tydrolyte, μπορεί να υιοθετηθεί στην κατασκευή μπαταριών μολύβδου χωρίς πρόσθετο κόστος κεφαλαίου. 

Το 2019, ο ηλεκτρολύτης της Tydrolyte, επιλέχθηκε από την National Alliance for Advanced Transportation Batteries (NAATBatt), ως μία από τις κορυφαίες αναδυόμενες τεχνολογίες μπαταριών τεχνολογίες.

 

Διαβάστηκε 639 φορές

Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων