ROYAL by DELKOR R31-625T

PrintEmail
Μπαταρία σκαφών, μικρών φωτοβολταικών συστημάτων και UPS, υπερενισχυμένη, 102 Ah, 625 CCA SAE.
190,00 €
Description

Ο βασιλιάς των μπαταριών θαλάσσης.

Οι καλύτεροι συσσωρευτές παγκοσμίως, απο το κορυφαίο εργοστάσιο της Delkor.
Βραβεύονται τα τελευταία 12 συνεχή χρόνια, με το Korean Standard Quality Index KS-QEI Award ως προιόντα αναφοράς και ύψιστης ποιότητας, προδιαγραφών ΟΕ, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά τόσο στις μετρήσεις ρεύματος εκκίνησης όσο και σε βαθειά εκφόρτιση, κατά πολύ ανώτερα του ανταγωνισμού και με εξαιρετικό λόγο σχέσης τιμής/απόδοσης.

Αυτό οφείλεται στην ευρεία χρήση κασσίτερου, στην PowerFrame αρχιτεκτονική των ιδιαιτέρως μεγάλου πάχους πλακών τους και στην περιφερειακή ενίσχυση των διαχωριστήρων με ειδικά τριπλά νεύρα που αποτρέπουν την απόρριψη της ενεργούς πάστας.

Η ποιοτική τους διαφορά φαίνεται και από το αυξημένο βάρος της στιβαρής δομής τους σε σχέση με τα υπόλοιπα κατασκευάσματα της αγοράς (επώνυμα και μη).
Γι΄ αυτό το λόγο, οι συσσωρευτές Royal, προσφέρουν πολυετή διάρκεια λειτουργίας στη θάλασσα (ακόμη και άνω των 10 ετών με καλή συντήρηση) και αντικαθιστώνται κατά προτίμηση πάλι με συσσωρευτές Royal μετά από πολλά χρόνια σκληρής χρήσης.

 

Royal Delkor batteries 31 625Τ

 

Οι συσσωρευτές ROYAL, θεωρούνται παγκοσμίως συσσωρευτές αναφοράς, χρησιμοποιούνται για πρώτη τοποθέτηση απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της παγκόσμιας ναυπηγικής βιομηχανίας και θεωρούνται τα κορυφαία και καλύτερα προιόντα στην κατηγορία τους (Top Quality Products) και την αγορά aftermarket.

 

   Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Κατασκευή Heavy Duty & Deep Cycle (σκληρής χρήσης & βαθειάς εκφόρτισης) συγκαταλέγεται στις ποιοτικότερες μπαταρίες της παγκόσμιας αγοράς.

Περισσότεροι από 400 κύκλοι με 50% εκφόρτιση σε κυκλικές εφαρμογές, ιδανική για χρήση σε σκάφη για εκκίνηση και καταναλώσεις (Starting και Service) καθώς και σε συστήματα Backup, UPS και φωτοβολταικά συστήματα.

Υψηλής αντοχής εξωτερικό περίβλημα

100% χωρίς ανάγκη συντήρησης (MF)

Ερμητικά κλειστή (Sealed) σύμφωνα με τα σύγχρονα Standards.

Υδρόμετρο (ματάκι) που υποδεικνύει αν έχουμε σωστή φόρτιση η όχι

Αστείρευτη ενέργεια.

Εκπληκτική διάρκεια απόδοσης, λόγω της υπερενισχυμένης κατασκευής τους που παρέχει αυξημένη αντίσταση στην φθορά της χρήσης.
 

Γέφυρες σύνδεσης πόλων μεγάλου πάχους και υψηλής πυκνότητας μετάλλου.

Διαχωριστήρες με ειδικά νεύρα ενίσχυσης, τύπου φακέλου αμελητέας ωμικής αντίστασης.

Αντιεκρηκτική βαλβίδα εκτόνωσης για ασφαλή συμπεριφορά σε περίπτωση υπερφόρτισης και υπερθέρμανσης.

Πλάκες κατασκευασμένες απο κράμα κασσίτερου και ασβεστίου (calcium για μηδενικές απώλειες ηλεκτρολύτη στις υψηλές θερμοκρασίες) με τεχνολογία πλέγματος PowerFrame, που τις καθιστά έως και 66% πιο ισχυρές δομικά και πιο ανθεκτικές στη διάβρωση σε σχέση με τα άλλα σχέδια πλέγματος. Αυτό σημαίνει ότι το πλέγμα διαρκεί περισσότερο.

Ο σχεδιασμός PowerFrame παρέχει έως και 70% καλύτερη ηλεκτρική ροή σε σχέση με άλλες τεχνολογίες πλέγματος και ως εκ' τούτου οι μπαταρίες Royal παρέχουν ανώτερη ισχύ εκκίνησης ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Μεγαλύτερος μέσος όρος ζωής (Service Life Cycles), σε σύγκριση με τις άλλες μπαταρίες (after market) υγρού ηλεκτρολύτη.

 

  Χωρητικότητα: 102 Ah, (20hr Rate έως 1.75V ανά στοιχείο στους 25°C)

  Ρεύμα εκκίνησης: 625 CCA SAE, 625 CCA EN, 450 CCA DIN στους -180 C

  RC: 180 λεπτά (Χρόνος απόδοσης ρεύματος 25 Αmper)

  Διαστάσεις: (mm): Μήκος 330 x  Πλάτος 173 x  Υψος 239

  Βάρος: 26,00 kgr.

  Πολικότητα: (+): Μέση

  Πόλος: Βίδα με παξιμάδι

  Βάση στήριξης: Κάτω

  Εγγύηση: 24 μήνες

   Σχέση απόδοσης/τιμής: Εξαιρετική

 

ROYAL advert 009c

 

ROYAL advert 008b

 

ROYAL advert 010

 

Royal Delkor batteries


Επιλέξτε από τις κατηγορίες προϊόντων